Kafa kafaya takaslayabileceğim bir Redmi 13 olursa hediye etmek isterim. Ablam iPhone 13'ten çok sıkılıyor, Android'leri çok özledi şahsen.
Bir telefon 35k kafa kafaya takaslancak cihaz Max 10k sence kafa kafaya mı? Özelliklerini daha saymadık. Android özlediyse S24 veya S24FE bakabilir.
Redmi 13'e geçsin gerçek sıkılmayı görsün.Redmi 13'e geçilecek durumda şu an. Ablama hediye etmek istiyorum. iPhone 13'ten çok sıkıldı artık.
BMW'den inip at arabasına binmek. Redmi 13 verecek adamın en kötü üstüne 15-20.000 lira vermesi gerek fazladan.
S24FE, Honor 400 Pro, Xiaomi 14T Pro veya S24 Plus'a geçilmeli. Üstüne biraz para koyulup S25 de alınabilir.
Redmi 13 giriş segment, çıktığı günde bile aşırı yetersiz kalmış bir telefon. iPhone 13 dediğiniz telefon üst segment hala daha yeterli bir telefon. İkisi birbiriyle kıyaslanamaz.
Redmi 13'e geçilecek durumda şu an. Ablama hediye etmek istiyorum. iPhone 13'ten çok sıkıldı artık.
Kardeşim IPhone'ların piyasası çok düşmüyor satın veya telefoncudan takaslayın gidin dediğimiz modellere bakın. iPhone arayüzünden sonra Nokia arayüzlü bir telefonamı düşmesini istiyosun ablanın.
Çok sıkılıyor iPhone 13'ten ya ondan Xiaomi Redmi 13'ü hediye edeceğim.
İyi günlerde kullansın kardeşim ablan. Güzel tercih yapmışsın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.