iPhone 13'ten Xiaomi Redmi 13'e geçilir mi?

84732

Megapat
Kafa kafaya takaslayabileceğim bir Redmi 13 olursa hediye etmek isterim. Ablam iPhone 13'ten çok sıkılıyor, Android'leri çok özledi şahsen.

Kafa kafaya takaslayabileceğim bir Redmi 13 olursa hediye etmek isterim. Ablam iPhone 13'ten çok sıkılıyor, Android'leri çok özledi şahsen.

Bir telefon 35k sözde kafa kafaya takaslancak cihaz Max 10k ederi var. Sence kafa kafaya mı? Özelliklerini daha saymadık. Android özlediyse S24 veya S24FE bakabilir.

BMW'den inip at arabasına binmek. Redmi 13 verecek adamın en kötü üstüne 15-20.000 lira vermesi gerek fazladan.
S24FE, Honor 400 Pro, Xiaomi 14T Pro veya S24 Plus'a geçilmeli. Üstüne biraz para koyulup S25 de alınabilir.
Redmi 13 giriş segment, çıktığı günde bile aşırı yetersiz kalmış bir telefon. iPhone 13 dediğiniz telefon üst segment hala daha yeterli bir telefon. İkisi birbiriyle kıyaslanamaz.

Redmi 13'e geçilecek durumda şu an. Ablama hediye etmek istiyorum. iPhone 13'ten çok sıkıldı artık.
Redmi 13'e geçsin gerçek sıkılmayı görsün.

BMW'den inip at arabasına binmek. Redmi 13 verecek adamın en kötü üstüne 15-20.000 lira vermesi gerek fazladan.
S24FE, Honor 400 Pro, Xiaomi 14T Pro veya S24 Plus'a geçilmeli. Üstüne biraz para koyulup S25 de alınabilir.
Redmi 13 giriş segment, çıktığı günde bile aşırı yetersiz kalmış bir telefon. iPhone 13 dediğiniz telefon üst segment hala daha yeterli bir telefon. İkisi birbiriyle kıyaslanamaz.

Ablama hediye etmek istiyorum. Redmi 13'ü hediye edeceğim. iPhone 13'ten çok sıkılıyor artık.

Redmi 13'e geçilecek durumda şu an. Ablama hediye etmek istiyorum. iPhone 13'ten çok sıkıldı artık.

Kardeşim IPhone'ların piyasası çok düşmüyor satın veya telefoncudan takaslayın gidin dediğimiz modellere bakın. iPhone arayüzünden sonra Nokia arayüzlü bir telefonamı düşmesini istiyosun ablanın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı