iPhone 13'ü iOS 18 yükseltmek mantıklı mı?

Güncelleme alabiliyorsa her zaman yapılmalı. Boş yere daha güncel telefon kullanmıyorsun.

Arkadaşlar selam, biliyorsunuz bugün(16 Eylül) akşam saatlerinde iOS 18 Türkiye'ye sunulacak. Sizce iPhone 13 cihaz ile iOS 18'e geçilir mi?

Gerek yok, açıkçası 15 Pro ve asagisina ciddi bir yenilik gelmedi. Daha 13 icin ciddi bir yavaslama veya pil tuketimi olmaz ama dedigim gibi, cok bir şey degismeyecek tasarimlar disinda.

Evet bu arada 2 yıllık cihaz için 89 çok çok iyi daha altlarda olur normalde. Bu arada pil sağlığı göstergesi güncel olarak tıkır tıkır düşmüyor. Veriler geç güncelleniyor mesela %90 olarak gördüğünüz pil sağlığını tekrar kontrol ettiğiniz de atıyorum 1 ay sonra yine 90 olarak gözüküyorsa o çoktan düşmüş de olabilir ya da birdenbire düşüş yaşanmasının sebebi bu. (anormal bir düşme söz konusu değilse tabii) o gösterge anlık ve güncel değil belli aralıklarla kendi günceller. (bunu Apple destek anlatmıştı onların da yalancısıyım 😄)

Bu arada ben de hala iOS 18 yapmadım iPhone 13 kullanıcısıyım. Güncelleyenler hortlatsın arada.

Hocam konuyu hortlatıyorum yaklaşık 2 gün önce IP 13 cihazıma gelen 18.2 developer beta güncellemesini yaptım pil sağlığı %88'e düştü fakat benim için problem değil. Cihazda birkaç buglar ortaya çıktı örnek vermek gerekirse bazen Wi-Fi ağlarını tarayamıyor, görmüyor, bağlanamıyor, klavye olması gerektiğinden fazla kasıyor ekranı kapattığımda kilit sesi bazen geç geliyor performans veya pil konusunda bir sıkıntı çekmiyorum 8.5 saate yakın ekran süresi veriyor 1-2 el oyun atıyorum TFT gibi bana günlük hayatımda şu anlık yetiyor diyeceklerim bu kadar 18.2 Beta güncellemesi için.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı