Çözüldü iPhone 13'ün desteklemediği uygulamalar var mı?

• Konuyu başlatan 430518
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 17
  • Görüntüleme 635
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
App Store'daki konsol oyunları. Onun dışında uygulama olarak sorun yok diye biliyorum.
Var. Bazı oyunlar sadece 15 pro üstüne.
IMG_0951.png

Oyun oynamıyorum, daha çok böyle Spotify gibi programları desteklemediği var mı?
Son sürüm destekleyen bir Apple ürününde böyle bir sorun yaşamazsın hocam. iOS 22'ye kadar yolu olduğunu düsünüyorum.

Peki hocam iPhone 13 beni kaç yıl götürür? Uzun süre kullanmayı düşünüyorum açıkçası.
2027-2028'e kadar destek alır.

Peki hocam iPhone 13 beni kaç yıl götürür? Uzun süre kullanmayı düşünüyorum açıkçası.
Uygulamalar genelde bir cihazın yazılım desteği bittikten 4 sene sonra o IOS sürümüne desteği kesiyor. iPhone 13 3. büyük güncellemesini aldı. iPhone'lar büyük ihtimal artık 7 yıl güncelleme alacak. Bu hesapla 8 yıl daha güncel kalabilirsiniz uygulamalarda. 8 yıl sonrada geliştirici ekstra bir şey yapmazsa uyguglamanın o zamanki sürümünü kullanabilirsiniz.

iPhone'lar büyük ihtimal artık 7 yıl güncelleme alacak.
Bunu da bence S24 ve üstüne 7 yıl destek vereceğini duyurduktan sonra yaptı Apple.
iOS 19'u XR ve XS gibi cihazların alacağı söylentisi var. Öyle olursa 20 ile XR, XS gider, 21'de 11, 22'de 12, 23'de 13. iOS 15-23 desteği olur yani :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı