iPhone 14 45W ile şarj etmede sıkıntı çıkartır mı?

Lientum

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran kartı: AMD RX 550 4GB | İşlemci: i5-3570 (4x) | Ram: 12GB(8x4) DDR3 | Anakart: HP | Monitör: Lenovo Thinkvision 60Hz | Klavye: Gamepower Warlock Compact Red Switch | Mouse: Claw's Titan X1 | PSU: FEEL 460W MAX POWER
Merhaba, elimde şu anda 45W adaptör ve 100W'a kadar destekleyen bir kablo var. Toplamda yaklaşık 45W kadar bir enerji ile şarj oluyor. Problem çıkartır mı?

45W çekebiliyor mu iPhone 14?

20W ile şarj olabiliyor maksimum.

Hayır problem olmaz telefon alabileceği watt değerinin üzerini almaz fakat hızlı şarja ihtiyaç duymadığınız zamanlarda 5 10 watt ile şarj etmekte büyük fayda var.

45W çekebiliyor mu iPhone 14?

Hocam internette 20W yazıyor ama 45W adaptöre takınca aşırı hızlı şarj olmaya başladı şüphelendim biraz. %20'deyken taktım 15dk kadar geçti %78 oldu.

Hayır kaliteli adaptörse bir şey olmaz, desteklediği kadar çeker.

Adaptör sağlam kalitede. Orijinal Samsung veya Apple değil ancak çakma mallar kadar kötü bir adaptör değil sağlamlığı iyi.

Batarya sağlığı düşükse normaldir. Apple 20W destekliyor diye belirtmiş.

Hocam internette 20W yazıyor ama 45W adaptöre takınca aşırı hızlı şarj olmaya başladı şüphelendim biraz. %20'deyken taktım 15dk kadar geçti %78 oldu.

Mümkün değil hocam süreyi yanlış ölçmüşsünüzdür.

Adaptör sağlam kalitede. Orijinal Samsung veya Apple değil ancak çakma mallar kadar kötü bir adaptör değil sağlamlığı iyi.

Sağlamlıktan kastınız sertifika falan mı, kullanılan adaptörlerin powerdelivery (pd) gibi sertifikaları olması lazım piyasada adaptör çok.

Mümkün değil hocam süreyi yanlış ölçmüşsünüzdür.

Sağlamlıktan kastınız sertifika falan mı, kullanılan adaptörlerin powerdelivery (pd) gibi sertifikaları olması lazım piyasada adaptör çok.

%20'deyken taktım %80e çıkarmak için 32 dakika gösterdi ancak daha hızlı şarj etti gibime geldi. Sağlamlıktan kastım sertifika değil yani şarj etme olarak vs. sağlam kullanan birçok arkadaşımda var ürün ismi veremiyorum belki yasaktır diye.

Cihazın ısınması dışında bir fark olmaz. iPhone 12'yi 1 yıl 70w'lık mac adaptörü ile şarj ettim hiçbir şey olmadı. Pil sağlığı da gayet iyi durumdaydı sattığımda.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı