İmparator Penguen Picopat Katılım 14 Şubat 2025 Mesajlar 848 Çözümler 6 Yer İstanbul 28 Şubat 2025 #1 iTunes üzerinden güncellerken, aynı böyle şekilde dondu ve kaldı. Ne yapabilirim? Cihaz: iPhone 14 Plus.
iTunes üzerinden güncellerken, aynı böyle şekilde dondu ve kaldı. Ne yapabilirim? Cihaz: iPhone 14 Plus.
Çözüm TlhTsdmr 28 Şubat 2025 İmparator Penguen dedi: Konu ile alakalı bir video var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Microsoft Store de Apple aygıtları uygulaması mevcut onu indirip oradan işleme devam edebilirsiniz https://www.hardreset.info/tr/devices/apple/apple-iphone-14-pro/dfu-modu/ buradan DFU moda alın cihazı Öncelikle verilerinizin silinebileceğini unutmayın bu durumda Download iOS 18.3.1 (22D72) for iPhone 14 / IPSW Downloads buradan ipsw indirin iTunes ile devam etmek istiyorsanız indirdiğiniz ipsw dosyasına çift tıklayarak iTunes ile açarak otomatik olarak güncellemesini sağlayabilirsiniz.
İmparator Penguen dedi: Konu ile alakalı bir video var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Microsoft Store de Apple aygıtları uygulaması mevcut onu indirip oradan işleme devam edebilirsiniz https://www.hardreset.info/tr/devices/apple/apple-iphone-14-pro/dfu-modu/ buradan DFU moda alın cihazı Öncelikle verilerinizin silinebileceğini unutmayın bu durumda Download iOS 18.3.1 (22D72) for iPhone 14 / IPSW Downloads buradan ipsw indirin iTunes ile devam etmek istiyorsanız indirdiğiniz ipsw dosyasına çift tıklayarak iTunes ile açarak otomatik olarak güncellemesini sağlayabilirsiniz.
Shinoa Hectopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 3.090 Makaleler 5 Çözümler 25 Yer İstanbul 28 Şubat 2025 #2 iTunes üzerinden aynı şekilde brick oldu benimki de. Maalesef tek çözüm IPSW indirip 3uTools ile formatlamak. Artı 0 Eksi
iTunes üzerinden aynı şekilde brick oldu benimki de. Maalesef tek çözüm IPSW indirip 3uTools ile formatlamak.
KS KS İmparator Penguen Picopat Katılım 14 Şubat 2025 Mesajlar 848 Çözümler 6 Yer İstanbul 28 Şubat 2025 #3 Shinoa dedi: iTunes üzerinden aynı şekilde brick oldu benimki de. Maalesef tek çözüm IPSW indirip 3uTools ile formatlamak. Genişletmek için tıkla... Konu ile alakalı bir video var mı acaba? Artı 0 Eksi
Shinoa dedi: iTunes üzerinden aynı şekilde brick oldu benimki de. Maalesef tek çözüm IPSW indirip 3uTools ile formatlamak. Genişletmek için tıkla... Konu ile alakalı bir video var mı acaba?
Shinoa Hectopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 3.090 Makaleler 5 Çözümler 25 Yer İstanbul 28 Şubat 2025 #4 İmparator Penguen dedi: Konu ile alakalı bir video var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Varsa da ben bilmiyorum. Araştırarak yapmıştım. Artı 0 Eksi
İmparator Penguen dedi: Konu ile alakalı bir video var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Varsa da ben bilmiyorum. Araştırarak yapmıştım.
TlhTsdmr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 2.426 Çözümler 33 Daha fazla Sistem Özellikleri ASUS ROG Strix G16 - 32 GB DDR5 4800 MHz - İ7 13650HX - RTX 4060 8 GB - 1 TB Samsung 980 Pro - 2 TB Samsung 990 Pro Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Teknikeri 28 Şubat 2025 #5 İmparator Penguen dedi: Konu ile alakalı bir video var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Microsoft Store de Apple aygıtları uygulaması mevcut onu indirip oradan işleme devam edebilirsiniz https://www.hardreset.info/tr/devices/apple/apple-iphone-14-pro/dfu-modu/ buradan DFU moda alın cihazı Öncelikle verilerinizin silinebileceğini unutmayın bu durumda Download iOS 18.3.1 (22D72) for iPhone 14 / IPSW Downloads buradan ipsw indirin iTunes ile devam etmek istiyorsanız indirdiğiniz ipsw dosyasına çift tıklayarak iTunes ile açarak otomatik olarak güncellemesini sağlayabilirsiniz. Artı 0 Eksi Çözüm
İmparator Penguen dedi: Konu ile alakalı bir video var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Microsoft Store de Apple aygıtları uygulaması mevcut onu indirip oradan işleme devam edebilirsiniz https://www.hardreset.info/tr/devices/apple/apple-iphone-14-pro/dfu-modu/ buradan DFU moda alın cihazı Öncelikle verilerinizin silinebileceğini unutmayın bu durumda Download iOS 18.3.1 (22D72) for iPhone 14 / IPSW Downloads buradan ipsw indirin iTunes ile devam etmek istiyorsanız indirdiğiniz ipsw dosyasına çift tıklayarak iTunes ile açarak otomatik olarak güncellemesini sağlayabilirsiniz.
KS KS İmparator Penguen Picopat Katılım 14 Şubat 2025 Mesajlar 848 Çözümler 6 Yer İstanbul 28 Şubat 2025 #6 TlhTsdmr dedi: Microsoft Store de Apple aygıtları uygulaması mevcut onu indirip oradan işleme devam edebilirsiniz https://www.hardreset.info/tr/devices/apple/apple-iphone-14-pro/dfu-modu/ buradan DFU moda alın cihazı Öncelikle verilerinizin silinebileceğini unutmayın bu durumda Download iOS 18.3.1 (22D72) for iPhone 14 / IPSW Downloads buradan ipsw indirin iTunes ile devam etmek istiyorsanız indirdiğiniz ipsw dosyasına çift tıklayarak iTunes ile açarak otomatik olarak güncellemesini sağlayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Cihazı DFU moduna alamıyorum çünkü donuk bir biçimde. Hiçbir şekilde tepki yok. Artı 0 Eksi
TlhTsdmr dedi: Microsoft Store de Apple aygıtları uygulaması mevcut onu indirip oradan işleme devam edebilirsiniz https://www.hardreset.info/tr/devices/apple/apple-iphone-14-pro/dfu-modu/ buradan DFU moda alın cihazı Öncelikle verilerinizin silinebileceğini unutmayın bu durumda Download iOS 18.3.1 (22D72) for iPhone 14 / IPSW Downloads buradan ipsw indirin iTunes ile devam etmek istiyorsanız indirdiğiniz ipsw dosyasına çift tıklayarak iTunes ile açarak otomatik olarak güncellemesini sağlayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Cihazı DFU moduna alamıyorum çünkü donuk bir biçimde. Hiçbir şekilde tepki yok.
TlhTsdmr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 2.426 Çözümler 33 Daha fazla Sistem Özellikleri ASUS ROG Strix G16 - 32 GB DDR5 4800 MHz - İ7 13650HX - RTX 4060 8 GB - 1 TB Samsung 980 Pro - 2 TB Samsung 990 Pro Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Teknikeri 28 Şubat 2025 #7 İmparator Penguen dedi: Cihazı DFU moduna alamıyorum çünkü donuk bir biçimde. Hiçbir şekilde tepki yok. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu videodan yardım alabilirsin Artı 0 Eksi
İmparator Penguen dedi: Cihazı DFU moduna alamıyorum çünkü donuk bir biçimde. Hiçbir şekilde tepki yok. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu videodan yardım alabilirsin
KS KS İmparator Penguen Picopat Katılım 14 Şubat 2025 Mesajlar 848 Çözümler 6 Yer İstanbul 28 Şubat 2025 #8 TlhTsdmr dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu videodan yardım alabilirsin Genişletmek için tıkla... Şu anda halletmeye çalışıyorum. Artı 0 Eksi
TlhTsdmr dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu videodan yardım alabilirsin Genişletmek için tıkla... Şu anda halletmeye çalışıyorum.
TlhTsdmr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 2.426 Çözümler 33 Daha fazla Sistem Özellikleri ASUS ROG Strix G16 - 32 GB DDR5 4800 MHz - İ7 13650HX - RTX 4060 8 GB - 1 TB Samsung 980 Pro - 2 TB Samsung 990 Pro Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Teknikeri 28 Şubat 2025 #9 İmparator Penguen dedi: Eki Görüntüle 2434437 Şu anda halletmeye çalışıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam attığım siteden sizin modelinize göre olanı yükleyin benim attığım düz 14 içindi bilginize indireceksen Artı 0 Eksi
İmparator Penguen dedi: Eki Görüntüle 2434437 Şu anda halletmeye çalışıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam attığım siteden sizin modelinize göre olanı yükleyin benim attığım düz 14 içindi bilginize indireceksen
KS KS İmparator Penguen Picopat Katılım 14 Şubat 2025 Mesajlar 848 Çözümler 6 Yer İstanbul 28 Şubat 2025 #10 TlhTsdmr dedi: Hocam attığım siteden sizin modelinize göre olanı yükleyin benim attığım düz 14 içindi bilginize indireceksen Genişletmek için tıkla... Aynı versiyon hocam, problem yok. Eğer ki olursa, bilgilendiririm sizi. Artı 0 Eksi
TlhTsdmr dedi: Hocam attığım siteden sizin modelinize göre olanı yükleyin benim attığım düz 14 içindi bilginize indireceksen Genişletmek için tıkla... Aynı versiyon hocam, problem yok. Eğer ki olursa, bilgilendiririm sizi.