İmparator Penguen
Picopat
iTunes üzerinden güncellerken, aynı böyle şekilde dondu ve kaldı.
Ne yapabilirim?
Cihaz: iPhone 14 Plus.
Ne yapabilirim?
Cihaz: iPhone 14 Plus.
Konu ile alakalı bir video var mı acaba?
Tam da onu deniyordum hocam, şu anda %79'a geri geldi.
Hayır, anti kurtarmadaydı.Verileri sakla mı seçiliydi ilk başta?
Bu işlem bir Jailbreak işlemi mi hocam?
Hayır, anti kurtarmadaydı.
Hocam şimdi bana tavsiye ettiğiniz dosya ve ortadaki seçenek ile tekrar deniyorum.Anti kurtarma tüm bellek bloklarını siliyor bu yüzden uzun sürüyor o yanındaki soru işaretine imleci getirirsen özelliklerini gösteriyor
Hocam şimdi bana tavsiye ettiğiniz dosya ve ortadaki seçenek ile tekrar deniyorum.
Daha önce çalışıyordu hocam, Apple tarafından cihazımın bilgisayardan sıfırlanması tavsiye edilmişti. Bundan dolayı NAND'da bir hata olduğunu düşünmüyorum. Bu arada bana fiyatı kaça patlar acaba?Tamamdır
Daha önce çalışıyordu hocam, Apple tarafından cihazımın bilgisayardan sıfırlanması tavsiye edilmişti. Bundan dolayı NAND'da bir hata olduğunu düşünmüyorum. Bu arada bana fiyatı kaça patlar acaba?
Hani yazılımsal bir hata ise vesaire?
%68'de devam hocam, aktifim.Yazılımsal ise NAND'lık bir durum yok şu an yaptığın işlem çözecektir. Fakat NAND çöktüyse onun için teknik servisler fiyat verebilir feza tekniktir FPPRO gibi profesyonel işlem yapanlar ama yazılım atarak çözeceğiz gibime geliyor şu an için.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.