iPhone 14 nereden alınmalı?

İade olayı kutusunu hiç açmaması gerekiyor iade etmen için. Yani ben cihazı aldım, açtım beğenmedim yok öyle iade falan. Ayrıca iPhone 14 alacağın en kötü F/P cihazıdır. iPhone 13'ün sadece fazladan 2 GB RAM ile gelen hali olup 1 yıl bile fazladan güncelleme almayacak modeldir yani desteği iPhone 13 ile aynı zamanda bitecek.
2. el 14 Pro alırsan harika olur veya 2. el istemezsen sıfır düz 15 alsan nispeten yine mantıklı bir geçiş olur. Ya da yurt dışı sıfır 16 Pro, 16 Pro Max düşünebilirsin. Düşünürsen kayıtsız kullanım şeklini açıklarım.

Kayıtsız kullanım nasıl oluyor hocam bildiğim kadarıyla maksimum 8 ay oluyor.

Kayıtsız kullanım nasıl oluyor hocam bildiğim kadarıyla maksimum 8 ay oluyor.
Aldıktan sonra her sene 8 ay kullanım hakkınız oluyor. Bu süre her 1 Ocak tarihinde yenileniyor yani 8 ay hakkınız geri veriliyor. Şu an alırsanız 2025 Ağustos tarihine kadar kullanabilirsiniz. Kapandığı zaman eski bir iPhone 6S-SE1 alarak sim kartı ona takarak Apple’ın kendi özelliği olan iCloud arama yönlendirme ile gelen aramalarınızı ve internet paketinizi yeni iPhone’unuzda kullanabilirsiniz. Bu dediğim son dört ay için idare etmelik bir yöntem.
Eğer nisanda alırsanız yani 4 ay sonra, o zaman hiç kapanma olmadan 16 ay kullanabilirsiniz. Ağustos 2026'da kapanır. Sonra yine aynı döngü.

Ben elden almayı tercih ederdim hocam belli olmaz alıyorsunuz değerli de HepsiJet getiriyor zaten kaliteli kargo ama ne olacağını bilemeyiz.
Bir telefoncudan aldım daha 1 ay oldu alalı arka cam içten kırık garantiyle uğraşmak istemiyorum o yüzden satıcam ama bana fobi oldu yemin ederim paramla rezil oluyorum ya

Madem güven sıkıntınız var buraları tercih edebilirsiniz.
Teşekkürler

Dostum sıfır alacaksanız bilindik mağazalardan alın en iyisidir kafanız rahat olsun ama gidip de o mağazaların sigorta gibi seçeneklerine kulak vermeyin sadece alın en iyisi olacaktır.
1 ay önce iPhone 13 aldım Türk Telekom bayisinden sıfır cihaz ama fark ettim ki arka cam içten kırık o kadar moralim bozuldu ki acayip güven problemi yaşıyorum suan

iPhone 14 alınmamalı hocam. Fiyatına göre alacağınız en kötü telefon olur. 2. el 14 Pro veya 13 Pro bakın o paralara.
Haklısınız aslında amacım paramla rezil olmamak yeni aldığım cihazın arka camı içten kırık çıktı garantiye göndersek kesin yeni ürün göndermez

Elden alınan ürünler bile bazen sıkıntılı olabiliyor satıcı Apple olduğu halde güvenmemek garip. Hepsiburada yı bilemem fakat Amazondan gönül rahatlığıyla alabilir.
Çok haklısınız bende oldu mesela

Aldıktan sonra her sene 8 ay kullanım hakkınız oluyor. Bu süre her 1 Ocak tarihinde yenileniyor yani 8 ay hakkınız geri veriliyor. Şu an alırsanız 2025 Ağustos tarihine kadar kullanabilirsiniz. Kapandığı zaman eski bir iPhone 6S-SE1 alarak sim kartı ona takarak Apple’ın kendi özelliği olan iCloud arama yönlendirme ile gelen aramalarınızı ve internet paketinizi yeni iPhone’unuzda kullanabilirsiniz. Bu dediğim son dört ay için idare etmelik bir yöntem.
Eğer nisanda alırsanız yani 4 ay sonra, o zaman hiç kapanma olmadan 16 ay kullanabilirsiniz. Ağustos 2026'da kapanır. Sonra yine aynı döngü.
Yurt dişi dusunmuyorum yeterki aldığımda arızası olmasın sıfır alıyoruz onda bile arıza çıkıyor o yüzden güvenemiyorum her siteye

2. el iPhone 13 Pro bakın. Sarı sitede Param Güvende'yle alın beğenmezseniz iade edersiniz koşulsuz. hemen hemen aynı fiyattalar.

Yok hocam ya. 1 Murat 131 parası daha eklesin iPhone 16 Pro Max alsın bence.
Hocam wala 13 en güzeli ama aldım sıfır cihaz arka cam içten kırık çıktı 🤣

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı