Şarjdayken falan mı oynuyorsunuz? Ya da biraz mübalağa yapıyorsunuz sanırım. Son 3 telefonum da iPhone modelleri idi. Hiçbirinin rahatsız edici derecede ısındığına şahit olmadım (şarjdayken kullanım hariç). Şu anda da 14 Pro Max kullanıyorum, 4K 60fps video çekerken oyun oynarken olduğundan daha fazla ısınıyor.Isınmıyor falan değil ısınıyor arkadaş bilmeden yorum yapmış yani oynayışına göre ısınır 40 dakika üstü oynarsan ısınır 2 saat üstünde alev topuna dönüşür bazı oyunlarda ise oyuna göre değişir bende 13 Pro var bazen kardeşime veriyorum Roblox oynuyor 20 dakika sonra telefon alev topu pil de 100 yeni telefon daha.
Hayırlı olsun.Herkese teşekkürler, bugün almayı düşünüyor.
Evet özellikle hızlı şarjda fena ısınıyor.(şarjdayken kullanım hariç).
Şarjdayken falan mı oynuyorsunuz? Ya da biraz mübalağa yapıyorsunuz sanırım. Son 3 telefonum da iPhone modelleri idi. Hiçbirinin rahatsız edici derecede ısındığına şahit olmadım (şarjdayken kullanım hariç). Şu anda da 14 Pro Max kullanıyorum, 4K 60FPS video çekerken oyun oynarken olduğundan daha fazla ısınıyor.
Hayırlı olsun.
Evet. 60 Hz ve kusursuzKusursuz
Candy Crush mıŞarjdayken falan oynamıyorum 14 Pro Max'te kullandım 14 Pro da 13 Pro Max ve 13 Pro şu an aktif olarak 13 Pro kullanıyorum rengini beğendiğimden dolayı aynı oyunları 14 Pro ve Max'te de oynadım ve evet aralarında ısı farkı var ama fark edilebilir kadar değil bence siz bir Candy Crush gibi oyunlar yerine harbi oyunları deneyin şöyle bir 2-3 saat oturun oynayın sonra gelip yorum yapın.
Candy Crush mı
Fark edilebilir kadar bir ısı farkı var ancak fark edilebilir kadar değil demek ve bunu sadece sen anlayabiliyorsun yani öyle mi? Ayrıca 40 dakika oynayınca bile ısınıp alev topuna dönüyor ama anlamam için 2-3 saat oturup telefonda oyun oynamamı öneriyorsun üstelik? Çok tutarlı öneriler. Üslubuna hayran kaldım gerçekten. Sensin kardeşim.
Bak güzel kardeşim.. Öncelikle, burası bu üslupla konuşabileceğin bir ortam değil. Saygını korumak zorundasın. Daha sonra yazılan şeyi güzelce okuyup anlamaya çalışmalısın, anlamadıysan da tekrar okumalısın.Zaten benimçok bilmişe bak 40 dakikayı hard oyunlar için yazmışım önce yazdıklarımı iyi oku sonra alıntılayıp yorum yap paşam bana burada telefonu anlatma telefon on numara gayet de oynatır saatlerce ve kim ne derse desin ısınıyor bugün iç ve dışında fanları olan Gaming telefonlar bile ısınırken sen gelip burada ya ısınmıyor ya da az ısınıyor diyorsan aklından şüphe ederim bana hayran kalmaya devam edebilirsin kolay gelsin.
Bak güzel kardeşim. Öncelikle, burası bu üslupla konuşabileceğin bir ortam değil. Saygını korumak zorundasın. Daha sonra yazılan şeyi güzelce okuyup anlamaya çalışmalısın, anlamadıysan da tekrar okumalısın.
Konuya gelirsek, telefonun ısınmadığını söylemedim. Tekrardan yukarı gidip gözlerinle okuyup, beyninle idrak etmeye çalışırsan ne demek istediğimi anlayabilirsin. Telefon, rahatsız edecek kadar ısınmıyor dedim. Elektronik cihazlar ısı yayar, çünkü enerji doğada kaybolmaz ve kullandığımız hiçbir şey %100 verimle çalışmaz. Sen mübalağa yapıyorsun dedim. Burada 10 kişinin söylediği olumlu şeyin üzerine, tek başına olumsuz yorum yapıp da insanların aklından şüphe edemezsin. Kullandığın kılıf kalındır, ısıyı dağıtamıyordur, cihazında bir arıza vardır vb. analizden uzak, tecrübesiz tecrübesiz şeyler yazıp konuyu kirletmemeni rica ediyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.