iPhone 14 Pro 128 GB yeterli mi?

iCloud depolama alanı satın almak, iPhone hafızasını arttırmaktan daha uyguna mal oluyor. En azından en son baktığımda öyleydi. Gerektiği yerde iCloud depolama alanınızı arttırırsınız.

Çok video/fotoğraf çeken birisi değilim. Sizce 128 GB'lık versiyon yeterli olur mu, 256'lığı tercih etmeme gerek var mı?

İleri de iOS ve uygulamaların çok fazla alan kaplamaya başlayacağını düşünürsek bence iPhone 14 Pro gibi bir cihaza şimdilik yetse bile ileride yetmez.

Yetiyor.

Dosya Ekleri

• IMG_1522.jpeg
    IMG_1522.jpeg
    65,3 KB · Görüntüleme: 103
Çok video/fotoğraf çeken birisi değilim. Sizce 128 GB'lık versiyon yeterli olur mu, 256'lığı tercih etmeme gerek var mı?

256 alın geçin, 128 yeterli olur dediklerine bakmayın. Kamera iyi olduktan sonra ister istemez fotoğraf çekersiniz, al sat yapıyorsanız 128 alabilirsiniz ama, uzun süreli kullanım için alıyorsunuz direkt 256 net bir şekilde.

Aynı zamanda aralarında ki bir farkta şu prores videolarda 128 GB model de 1080p, 256 GB ve üzerinde 4K çekebiliyorsunuz. O yüzden direkt 256 GB modeli tercih edilmeli.

Aradaki fiyat farkını bilmiyorum. 14 Pro 128 GB kullanıyorum. Söyleyebilirim ki, imkan varsa 256 GB alınmalı. Yaklaşık 2000 fotoğraf, 200 video, orta-yüksek depolama yeri gerektiren takribi 5-10 oyun ve gereksiz sürüyle uygulama var telefonda güncel olarak 48 GB boş. 50 GB iCloud ile kullanıyorum, yedeklemeler sıkıştırılarak yaptırılıyor evet bana yetiyor ama bir fotoğraf ya da video çekerken önemli mi diye düşünüyorum. Telefonu henüz 1 aydır satın aldım belki 1 sene sonra hiç yetmeyebilir. Bütçe yoksa 128 GB alınabilir ama bütçe varsa 256 tercih edin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı