Arkadaşlar her zaman bir Pro kullanmak istemişimdir, nihayet hayalime kavuştum ve sipariş verdim. Sizce iyi mi yaptım almakla?
Eki Görüntüle 1787964
Arkadaşlar her zaman bir Pro kullanmak istemişimdir, nihayet hayalime kavuştum ve sipariş verdim. Sizce iyi mi yaptım almakla?
Eki Görüntüle 1787964
45 bine telefon alanın;RX9800, i9 13900K bilgisayarıda vardırHocam hayırlı olsun gule gule kullanin, ben sahsen 30000 TL'ye RX 6800'lü İ5 12400F'li bir sistem toplar, kalan paraya 8400'e Note 10 Pro alip, Kalan 8 bin TL'ye de Steam kutuphanemi doldururdum, tabi bu benim sahsi fikrim.
Eki Görüntüle 1787964
Bence mantıklı bir tercih değil. Vaktinizin çoğu instagram ve telefonla konuşmakta geçecek, bunlar standart bir android ile gayet rahat yapılabilir faliyetler. Özel bir sebebiniz yoksa mantıksız.Arkadaşlar her zaman bir Pro kullanmak istemişimdir, nihayet hayalime kavuştum ve sipariş verdim. Sizce iyi mi yaptım almakla?
Eki Görüntüle 1787964
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.