iPhone 14 Pro için kılıf ve şarj aleti önerisi

tlablghn

Hectopat
Daha fazla  
Herkese selam, telefonumu aldım. YouTube'dan video izlediğimde orijinal şarj kablosu ve adaptörü kullanılmasını tavsiye ediyorlar. Apple resmi sitesinden almak mantıklı mı yoksa daha uyguna satılan orijinal adı altında (sahte de olabilir güvenmiyorum) ürünler alınır mı? Ya da tavsiye ettiğiniz bir şarj adaptörü ve kablosu öneriniz var mı? Ayrıca telefonum mor kılıf alacağım sanırım mor olanlarda en güzel şeffaf kılıf duruyormuş güzel sağlam kaliteli kılıf ve ekran koruyucu tavsiyenizi bekliyorum, ayrıca tam emin değilim fakat MagSafe kılıfla uyumlu mıknatıslı kartlık tarzı gibi bir şey varmış onun adı tam ne olarak geçiyor ve onu nereden alabilirim? Çok teşekkür ederim herkese şimdiden. (yazmayı unutmuşum 14 Pro kullanıyorum)

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese selam, telefonumu aldım. YouTube'dan video izlediğimde orijinal şarj kablosu ve adaptörü kullanılmasını tavsiye ediyorlar. Apple resmi sitesinden almak mantıklı mı yoksa daha uyguna satılan orijinal adı altında (sahte de olabilir güvenmiyorum) ürünler alınır mı? Ya da tavsiye ettiğiniz bir şarj adaptörü ve kablosu öneriniz var mı? Ayrıca telefonum mor kılıf alacağım sanırım mor olanlarda en güzel şeffaf kılıf duruyormuş güzel sağlam kaliteli kılıf ve ekran koruyucu tavsiyenizi bekliyorum, ayrıca tam emin değilim fakat MagSafe kılıfla uyumlu mıknatıslı kartlık tarzı gibi bir şey varmış onun adı tam ne olarak geçiyor ve onu nereden alabilirim? Çok teşekkür ederim herkese şimdiden. (yazmayı unutmuşum 14 Pro kullanıyorum)
Mcdodo’nun 20W’lik adaptörünü kullanıyorum 14 Pro Max’de, gayet memnunum.
Bakabilirsiniz.

Mcdodo’nun 20W’lik adaptörünü kullanıyorum 14 Pro Max’de, gayet memnunum.
Bakabilirsiniz.
Hocam bir sorun yaşatır mı acaba hızlı şarj yoksa klasik 5w'lık mı kullanmalıyım pil sağlığını çabuk tüketiyormuş sanırım 20w'lık modeller incelemelerde öyle söylüyorlardı

Hocam bir sorun yaşatır mı acaba hızlı şarj yoksa klasik 5W'lık mı kullanmalıyım pil sağlığını çabuk tüketiyormuş sanırım 20W'lık modeller incelemelerde öyle söylüyorlardı

5W kullanırsan prize bağlı yaşarsın, bu kadar muhafazakar olmayın, alın gitsin.

Hocam bir sorun yaşatır mı acaba hızlı şarj yoksa klasik 5W'lık mı kullanmalıyım pil sağlığını çabuk tüketiyormuş sanırım 20W'lık modeller incelemelerde öyle söylüyorlardı.

Pil sağlığına takılmayın hocam illa düşüyor 20 watt a da artık hızlı şarj bile denmez.

Aynı model telefonu kullanıyorum. Hızlı şarj ile normal 5W şarjın batarya sağlığı üstünde pek bir etkisi yok. Bence batarya sağlığını etkileyen ve olumsuz yönde düşmesini sağlayan faktör cihazın ısısıdır. Cihaz ısınmışken üstüne sizde şarja takıp daha da bataryayı ısıtırsanız bunun batarya sağlığınıza olumsuz etkisi olacaktır.
Ayrıca telefonu güneş altında veya havalar sıcakken kablosuz şarj ile şarj etmemeye özen gösterin. Kablosuz şarj her ne kadar istenmese de cihazda bir miktar ısınmaya sebebiyet veriyor.
5W şarj cihazı ile hayat geçmez sürekli şarjda kullanırsınız telefonunuzu iPhone 6S zamanlarında çokça kullanılıyordu fakat güncel iPhone modellerinde böyle bir şeye ihtiyacınız yoktur. 20W orijinal Apple adaptör ve kablosuyla gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

Hocam bir sorun yaşatır mı acaba hızlı şarj yoksa klasik 5w'lık mı kullanmalıyım pil sağlığını çabuk tüketiyormuş sanırım 20w'lık modeller incelemelerde öyle söylüyorlardı
20W çok normal bir değer, 5W çağ dışı artık inanılmaz yavaş.

Arkadaşlar bu iki ürünü aldım;

@BlackGRY

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı