iPhone 14 Pro için şarj aleti önerisi

rewal34

Decapat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar,

iPhone 14 Pro satın aldım, araştırdığım kadarıyla hızlı şarj aletleri pil yüzdesinin daha çabuk düşmesine neden oluyor. Ben de pil ömrünü artırmak amacıyla normal, hızlı olmayan şarj aleti almak istiyorum ama gördüğüm kadarıyla hep hızlı şarj adaptörü satılıyor. Yardımcı olabilir misiniz?

Selam arkadaşlar,

iPhone 14 Pro satın aldım, araştırdığım kadarıyla hızlı şarj aletleri pil yüzdesinin daha çabuk düşmesine neden oluyor. Ben de pil ömrünü artırmak amacıyla normal, hızlı olmayan şarj aleti almak istiyorum ama gördüğüm kadarıyla hep hızlı şarj adaptörü satılıyor. Yardımcı olabilir misiniz?
Bence orjinalden şaşmamak en doğrusu telefonun ömrü gitmesin derken 80 k’lık telefonunu gitmesi üzücü olur

Araştırdığım kadarıyla hızlı şarj aletleri pil yüzdesinin daha çabuk düşmesine neden oluyor.

Öyle bir durum yok hocam. İki ürün de birbirlerine uyumlu olmaları için üretiliyor. Asıl zarar veren sıcaklıklar. Ben 14 Pro kullanıyorum ve hep hızlı şarj kullandım, pil sağlığım hala 100, 8. aydayım.

Hızlı şarj pilinizi sömürmez, sağlıklı ve yerinde kullandığınız zaman pil sağlığınız her zaman kendini korur. Telefonun şarjı uyarı vermeden önce şarja sürekli takan birisiyseniz zaten pil sağlığınız gerektiğinden fazla hızlı düşüş gösterecektir. Fakat pil uyarısından sonra telefonu şarja takarsanız ve %80 üzerinde bir dolum olduktan ya da %100 olduktan sonra şarjdan çıkarırsanız bir problem olmaz. Ek olarak ay da bir seferlik telefonun şarjını kapanma noktasına gelene kadar harcayın, kapansın ve sonrasında takın.

Selam arkadaşlar,

Hızlı şarj pilinizin ömrünü azaltmaz. Şarj aralığınızı %20-%100 arası tutun. Şarjda cihaz ile oyalanmayın. Pilinizi en sağlıklı böyle kullanırsınız.

İlla ki istemem diyorsanız;

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı