Annen adına kötü olur nasıl olsa 2. İphone 14 pro daha pahalı bir telefon günün sonunda telefonları satarken karlı sen olcaksınAnnemin iPhone 14 Pro'su var benim de S24+la değişelim diyorum. Bu değişim kötü olur mu?
Cokda telefon derdi yok öyle çok kullanmıyor telefonu işini görmesi yeter asıl soru benim için verimli olurmu?Annen adına kötü olur nasıl olsa 2. İphone 14 pro daha pahalı bir telefon günün sonunda telefonları satarken karlı sen olcaksın
Evet zaten apple tablet kullanıyorum işime gelir.S24 Plus daha başarılı bir cihaz gerek ekran gerek pil ömrü gerekse performansta. Yapay zeka desteği alması da büyük avantajı. Tabii ki 14 Pro alınmayacak bir telefon değil IOS'e geçmek istiyorsanız gayet alınabilir her yönden size S24 Plus'ı aratmayacak bir telefon. Hatta kamera olsun kasa kalitesi olsun daha premium. Buradaki asıl soru iOS’e geçmek istiyor musunuz? Cevap evetse 14 Pro’ya geçebilirsiniz.
Pil sağlığı 87 değiştirilmesine gerek varmiS24 Plus daha başarılı bir cihaz gerek ekran gerek pil ömrü gerekse performansta. Yapay zeka desteği alması da büyük avantajı. Tabii ki 14 Pro alınmayacak bir telefon değil IOS'e geçmek istiyorsanız gayet alınabilir her yönden size S24 Plus'ı aratmayacak bir telefon. Hatta kamera olsun kasa kalitesi olsun daha premium. Buradaki asıl soru iOS’e geçmek istiyor musunuz? Cevap evetse 14 Pro’ya geçebilirsiniz.
IOS ekosistemi falan kurarsınız belki geçebilirsiniz pil sağlığı yeterli şuanlık değişime gerek yokEvet zaten apple tablet kullanıyorum işime gelir.
Pil sağlığı 87 değiştirilmesine gerek varmi
Pil sağlığı yeterli. Geçmek de istiyormuşsunuz o zaman geçin.Evet zaten apple tablet kullanıyorum işime gelir.
Pil sağlığı 87 değiştirilmesine gerek varmi
Annemin iPhone 14 Pro'su var benim de S24+la değişelim diyorum. Bu değişim kötü olur mu?
Anneni düşünmüyorsan değiş. Kullansın nolacak 14 proyu.Annemin iPhone 14 Pro'su var benim de S24+la değişelim diyorum. Bu değişim kötü olur mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.