iPhone 14 Pro Max always on display özelliği ekrana bir zarar verir mi?

Mudymug

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Nvidia GeForce RTX 3070 Ti Founders Edition, İntel Core İ5-13600K, 32 GB 4x8 3200 MHz DDR4 RAM, MSI PRO B660-A DDR4, 500 GB + 1 TB M.2 SSD
Merhaba. Cihazım yeni olduğundan dolayı üstüne biraz fazla titriyorum. AOD özelliğini sürekli kullanırsam telefonun ekranında uzun kullanımda herhangi bir sıkıntıya sebebiyet verir mi? Çok işime yarayan bir özellik ama ekranın fiyatı tuzlu olduğu için fazla da zorlamak istemiyorum.

Merhaba. Cihazım yeni olduğundan dolayı üstüne biraz fazla titriyorum. AOD özelliğini sürekli kullanırsam telefonun ekranında uzun kullanımda herhangi bir sıkıntıya sebebiyet verir mi? Çok işime yarayan bir özellik ama ekranın fiyatı tuzlu olduğu için fazla da zorlamak istemiyorum.
Zarar verecek olsa öyle bir özelliği koymazlardı emin olun. Hem telefonda var olan bir özelliği kullandığınız için ekranda bir sıkıntı çıkarsa yasal haklarınızı kullanabilirsiniz.

Zarar verecek olsa öyle bir özelliği koymazlardı emin olun. Hem telefonda var olan bir özelliği kullandığınız için ekranda bir sıkıntı çıkarsa yasal haklarınızı kullanabilirsiniz.

Zamanla oluşan ghost screen tarzı problemleri yaşama riskimi arttırabilir diye düşünmüştüm. Öyle diyorsanız öyledir.

Ekrana bir zararı olmazda gereğinden fazla pil tüketir.

Daha çok iPhone 14 Pro Max'ınızın olduğunu belirtmek için açılan bir konu gibi geldi bana. Soruya gelirsek bir sıkıntı olmaz ben kendi telefonumda 5 yıldır kullanıyorum. Bu kadar üst seviye bir telefonda sıkıntı çıkaracağını zannetmem.

Belirtmek istesem profilime yazarım. Ayrıca insanların bu cihaza sahip olduğumu bilmesi elime bir şey geçirmez. Yorumunuzu iyi niyetli olarak algılayıp sadece böyle bir şey yaşamaktan korktuğum için böyle bir şeyin olabilitesi olup olmadığını öğrenmek amacıyla açmıştım konuyu. Yine de teşekkür ederim :)

Ekrana bir zararı olmazda gereğinden fazla pil tüketir.

Bir süredir kullanıyorum öyle yüksek bir pil tüketimi hissetmedim. Genele ellerim meşgul olduğu için tek bakışla bildirimleri saati görebildiğim için çok işime yarayan bir özellik. Eski telefonumda ghost screen oldu ama ucuz bir telefon olduğu için çok umursamamıştım. Ama telefonun ekranı için 10k istediklerini öğrendiğimde böyle bir şeye sebebiyet verir mi emin olmak istedim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı