Diğer iPhone 14 Pro Max Discord ile konuşurken diğer sesler kısılıyor

Minsnicterb

Kilopat
Katılım
1 Ocak 2016
Mesajlar
905
Sürekli Discord kullanıyorum ve Discord kullanırken biri konuştuğunda YouTube, Spotify gibi uygulamaların sesi kısılıyor. Nasıl bunu ayarı kapatabilirim?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ses ayarlarının aşağısında konuşurken diğer uygulamaların sesini kısma ayarı var. Sen konuştuğunda ya da başkası konuştuğunda diye seçenekleri var. Oradaki barı %0 yaparsan muhtemelen sorunun çözülür.

Not: Bilgisayarda böyle bir ayar var telefon uygulamasında olup olmadığını bilmiyorum.
 
Normalde Discord uygulamasında Android'lerde bu özelliği kapatabiliyorsun fakat maalesef ki kendim de baktığımda telefonumdan iOS için bu özellik yok.

Note: This is a feature that iOS has built into their System & unfortunately there are currently no settings within iOS to disable it.​

Böyle bir ibare var Discord'un Support kısmında. Büyük ihtimalle ayarlarda vardır ama sanmıyorum, içine kurulu olduğu için olmuyor. Büyük bir eksi bu maalesef ki Android'in bu yanını seviyordum. Arama ve müziğin/oyunun sesini ayrı ayrı açabiliyordum ama olsun, zaten Discord kullanmıyorum IOS'ta.
 
Dicord kullanmasanızda aramadada veya skype gibi arama uygulamalarında böyle. Arama olarak kabul edilen herşeyde böyle galiba. Çok can sıkıcı. Serviside arayıp emin olacağım.
 

Geri
Yukarı