Müco bey
Hectopat
ipsw.me sitesindekiler üzerinden 17.7 düşebilir miyiz?Öyle hocam maalesef. Bu kazığı ben çok yedim eski iPhone’larımda. Artık son iPhone’umu hiç güncellemiyorum![]()
ipsw.me sitesindekiler üzerinden 17.7 düşebilir miyiz?Öyle hocam maalesef. Bu kazığı ben çok yedim eski iPhone’larımda. Artık son iPhone’umu hiç güncellemiyorum![]()
İmzalar açık mı 17.7’nin kapandı sanırsam?ipsw.me sitesindekiler üzerinden 17.7 düşebilir miyiz?
Maalesef yok. Planlı eskitme de bu yüzden var Apple'ı sevindirdin. Geçmiş olsun.
bahsettiğim linkİmzalar açık mı 17.7’nin kapandı sanırsam?
İmzası açık bir sürümse zaten evet. Apple da yeni sürüm yayınladığında 1 hafta falan açık bırakıyor eski sürümü. Ondan sonra alemi cihan uygulama olsun imzalar kapandıysa geçemez.Hocam 3U Tools ile mümkündür diye biliyorum sizce olur mu?
İmzası açık bir sürümse zaten evet. Apple da yeni sürüm yayınladığında 1 hafta falan açık bırakıyor eski sürümü. Ondan sonra alemi cihan uygulama olsun imzalar kapandıysa geçemez.
Tamam imzalar açık geçebilirsiniz. Acele edin yalnız bugün yarın düşürün sürümü her an kapanabilir.
3u tools'dan nasıl düşüyoruz buna?İmzalı evet. Downgrade yapılır.
3U Tools'dan nasıl düşüyoruz buna?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.