iPhone 14 Pro Max verip S24 Ultra alınır mı?

Kimse ikinci el Samsung almıyor Apple ile kolayca model yükseltirsin ama Samsung elinde kalır çerez parasına verirsin telefonu.
Anladim hocam tesekkurler, ama anlatmak istedigim Apple cihazimi kaca satarsam satayim yeni modelleri cok yuksek fiyatlara cikiyor. Ve yapay zeka konusu cok canimi sıktı, normalde cihazimi yukseltme dusuncem yoktu.

35-40 k vermezsiniz zaten çok yazmışsınız.
15 pro max resmi fiyati 90.000tl, 16 pro max o fiyata bile ciksa 30.000tl eklemem gerekiyor ki o fiyata cikmasi imkansiz.

Samsungu satmak iPhone satmak gibi hızlı ve temiz olmaz.,iPhone satarken karlı bile satabilirsin ki çoğu zaman karlı satarsın.İşlemci olarak A16 bionic çip Exynos 2400e kıyasla çok daha performanslı.Kamerasına değinmek bile istemiyorum.Bana kalırsa çoğu kulvarda eğer ekonomik durumları ortaya koymayacaksak göz kapalı 14 pro denmeli.
Kamera konusunda bizzat karsilastirdim, s24 ultra ciddi derecede fark atiyor ve anlamadigimdan soruyorum s24 ultra da snap dragon gen 3 yok mu?

Anladim hocam teşekkürler, ama anlatmak istedigim Apple cihazimi kaca satarsam satayim yeni modelleri cok yuksek fiyatlara cikiyor. Ve yapay zeka konusu cok canimi sıktı, normalde cihazimi yukseltme dusuncem yoktu.

15 Pro Max resmi fiyati 90.000TL, 16 Pro Max o fiyata bile ciksa 30.000TL eklemem gerekiyor ki o fiyata cikmasi imkansiz.
80.000 TL hocam kendi cihazınızı minimum 55-60 bandına satsanız durumuna göre değişir daha fazlada edebilir 2.elden bir 15 Pro Max almak için de 10-15 arası koyarak alabiliyorsunuz ha sıfır alırım diyorsanız 20-25 civarı.

Anladim hocam tesekkurler, ama anlatmak istedigim Apple cihazimi kaca satarsam satayim yeni modelleri cok yuksek fiyatlara cikiyor. Ve yapay zeka konusu cok canimi sıktı, normalde cihazimi yukseltme dusuncem yoktu.

15 pro max resmi fiyati 90.000tl, 16 pro max o fiyata bile ciksa 30.000tl eklemem gerekiyor ki o fiyata cikmasi imkansiz.

Kamera konusunda bizzat karsilastirdim, s24 ultra ciddi derecede fark atiyor ve anlamadigimdan soruyorum s24 ultra da snap dragon gen 3 yok mu?
S24 Ultra modelinde Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 kullanılıyor hocam.

80.000 TL hocam kendi cihazınızı minimum 55-60 bandına satsanız durumuna göre değişir daha fazlada edebilir 2.elden bir 15 Pro Max almak için de 10-15 arası koyarak alabiliyorsunuz.
Hocam 15 pro max yukseltmesi icin soylemedim onu 16 pro max icin soyledim. 15 pm 256gb Apple sitesindeki fiyati ise 89.000tl. 16 pro max bu fiyata gore cikacaktir diye dusunuyorum, 95.000e ciksa ki bu da dusundurur 35k eklemem gerekiyor.

Hocam 15 pro max yukseltmesi icin soylemedim onu 16 pro max icin soyledim. 15 pm 256gb Apple sitesindeki fiyati ise 89.000tl. 16 pro max bu fiyata gore cikacaktir diye dusunuyorum, 95.000e ciksa ki bu da dusundurur 35k eklemem gerekiyor.
Neden illa Apple sitesinden almayı düşünüyorsunuz?

Neden illa Apple sitesinden almayı düşünüyorsunuz?
Hocam Apple sitesinden degil, 15 pro maxe yukseltmek istemiyorum, 16 pro max bekleyecegim Apple'dan devam edersem. 16 pro max ise 15 pro max'in Apple sitesindeki fiyati baza alinarak cikar. Sonra birdahaki ios guncellemesinde 15 pro max cihazlara bu gelmeyecek sadece 16 pro ve 17 serilerinde olacak derler, hadi yine yukseltme :) 14 pro maxe yapay zeka getirilmeyip, islemcisi uygun degil denmesinden bahsediyorum, buyuk ihtimalle Samsung yapmasaydi bunu 17 serilerine kadar getirmeyecekti Apple.

Sanirim fikirlerinizi dikkate alarak, 16 pro max bekleyecegim.

Son düzenleme:
5X kamera özellikleri 16 Pro'ya da eklenecek bütçe anlamda sıkıntılıysanız 16 Pro'yu tercih etmenizde sorun olmayacaktır.
Simdiki dusuncem ile bekleyecegim, 16 pro'nun pilini biraz olsun iyilestirirlerse onu dusunecegim ama hala benzer bir pil ile gelirse pro max dusunecegim yine. Umarim fiyati surpriz cikmaz.

Tesekkurler yorumlariniz icin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı