iPhone 14 Pro Max vs Samsung S23 Ultra

• Konuyu başlatan arcaq
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 32
  • Görüntüleme 16.329

arcaq

Hectopat
Makaleler
7
Yer
9 Realms
Merhaba arkadaşlar, dün ben biraz araştırma yaptım, Samsung S22 Ultra'yı iPhone 12 Pro Max ile karşılaştırınca Samsung her taraftan ezdi. Sizce Samsung S23 Ultra, iPhone 14 Pro Max'ten daha mı iyidir?

Merhaba arkadaşlar, dün ben biraz araştırma yaptım, Samsung S22 Ultra'yı iPhone 12 Pro Max ile karşılaştırınca Samsung her taraftan ezdi. Sizce Samsung S23 Ultra, iPhone 14 Pro Max'ten daha mı iyidir?

Kağıt üzerindeki verilerde ikisi de hemen hemen aynı. Aradaki ufak farkları da Apple yazılımıyla kapatıyor. Bana kalırsa 14 Pro Max al geç derim.

Apple fanboyları hemen damlamış :D Ekran kalitesi, daha iyi işlemcisi, daha iyi fotoğraf çekebilmesi, daha yüksek çözünürlükte video kayıt edebilmesi ve aradaki ciddi fiyat farkından dolayı S23 Ultra ezici üstünlüğe sahip. İnsanımız iPhone'u masaya koyunca havalı olduğunu sandığından dolayı böyle bir algı var.

S22 Ultra'nin rakibi 12 Pro Max degil, 13 Pro Max. Yani S22 Ultra'nin, 12 Pro Max'ten daha iyi olmasi normal bir durum.

S10 ile XS rakip.
S20 ile 11 rakip.
S21 ile 12 rakip.
S22 ile 13 rakip.
S23 ile 14 rakip.

Sorunuza donecek olursak tercih meselesi. Ikisi de tas gibi cihaz. Aralarindaki 8000 TL fiyat farkini da unutmamak gerek. F/P dengesi olarak S23 Ultra daha iyi.

Tercihim ikisi de olmazdi, cunku ikisi de oldukca buyuk. 14 Pro alirdim, ideal boyut 6.1" bana gore. S23 Ultra cogu pantolonun cebine girmiyor, girene de zar zor giriyor. Cep telefonunu da elde tasiyacak degilim, adi ustunde "cep telefonu".

Telefonu ne için kullanacaksınız? Ayrıca bu karşılaştırma artık hangi işletim sistemini de istediğinize bakıyor.

Kendimden örnek verecek olursam İnternetten indirdiğim bir .pdf veya .docx uzantılı bir dosyayı sıkıntısız bir şekilde okuyabiliyorsam, bir telefondan bir telefona veya bilgisayara veri aktarımı yapabiliyorsam benim için yeterli. Çünkü eskisi kadar mobil taraf ile uğraşmıyorum ve vaktim de olmuyor, çok fotoğraf çeken biri de değilim ayrıca çok büyük telefon seven biri de değilim. Bu dediklerimi karşılayan bir telefon olduktan sonra marka/model veya işletim sistemi fark etmiyor, tabii bir de uzun güncelleme desteği de önemli.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı