iPhone 14 Pro Max'ten 15 Pro'ya geçmek mantıklı mı?

glania95

Hectopat
10 gün öncesinde 15'ler çıktığında zamlanmasın diye 14 Pro Max aldım. Şu an 15 tanıtıldı ve istersem satıp üstüne biraz daha ekleyip 15 Pro modeline geçiş yapabiliyorum. Fakat mantıklı mı karar veremedim. Özellikler neredeyse birebir aynı artı olarak titanyum ve USB-C güzel evet ama eksi yandan da batarya kapasitesi ve ekran boyutuda küçülüyor. Sırf sürüm olarak üst modele geçmek için mantıklı bir hareket mi ne düşünüyorsunuz? Ben fotoğraf ve video işleri ile uğraşmıyorum. Sadece gündelik hayatta kullanıyorum. E böyle olunca 14 Pro Max bile çok iken kalkıp ekran boyutu ve bataryadan kısıp geçiş yapmak benim gibi gündelik hayatta kullanan birine göre mantıklı mı karar veremedim.

10 gün öncesinde 15'ler çıktığında zamlanmasın diye 14 Pro Max aldım. Şu an 15 tanıtıldı ve istersem satıp üstüne biraz daha ekleyip 15 Pro modeline geçiş yapabiliyorum. Fakat mantıklı mı karar veremedim. Özellikler neredeyse birebir aynı artı olarak titanyum ve USB-C güzel evet ama eksi yandan da batarya kapasitesi ve ekran boyutuda küçülüyor. Sırf sürüm olarak üst modele geçmek için mantıklı bir hareket mi ne düşünüyorsunuz? Ben fotoğraf ve video işleri ile uğraşmıyorum. Sadece gündelik hayatta kullanıyorum. E böyle olunca 14 Pro Max bile çok iken kalkıp ekran boyutu ve bataryadan kısıp geçiş yapmak benim gibi gündelik hayatta kullanan birine göre mantıklı mı karar veremedim.

Kesinlikle mantıksız 15'in artı olarak işlemci dışında farklı yok yok Ray Tracing falan hikaye sen o telefonla Ray Tracing de sabit 60 FPS oyna bir IPhone'da benden.

Kesinlikle mantıksız 15'in artı olarak işlemci dışında farklı yok yok Ray Tracing falan hikaye sen o telefonla Ray Tracing de sabit 60 FPS oyna bir IPhone'da benden.
Zaten sabit 60FPS diye bir iddiaları olmadı. 30FPS gösterdiler. Konu içeriğine gelince. Bütçesi ve imkanı olan elindeki ürünün her geçen gün değerini kaybetmesi yeni ürünlerin de her geçen gün fiyatlarının artması sebebiyle bence her sene fazla değer kaybı olmadan satıp bir üst modele geçmesi en mantıklısı.

İşlemci farkı az ve değmez, şahsen ben yeni iPad mini bekliyordum ve A15'ten A17 Pro'ya geçiş iyi olurdu.

1 sene daha beklerim gibi 🙄

Ben mantıksız buluyorum. Yenilik merakınız veya param çok fazla nereye harcarım gibi düşünceleriniz yoksa bence alınmaz. Her sene yeni telefona geçsek ohoo.

Ben kardeşime hediye olarak alacağım. 14 Pro Max kullanıyorum şu anda ve arada cidden geçmeye değer bir fark yok. Hatta eksi yönlerini çok buldum tam aksine. Değmez kesinlikle hocam. Yurt dışından alıp 20k ya kayıt edip geçeceğim desen gene mantıksız derim. 14 Pro Max halen mükemmel bir telefon. Çoğu kişi stant dışında eline almadığı için ve parası Android haricinde bir şeye yetmediği için 15 Pro Max seni uzaya bile çıkarsa gerekli gereksiz yorumu alırsın :D ama ona rağmen değmez hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı