iPhone 14 Pro ve iOS26.2 performans problemleri normal mi?

Avast

Megapat
Daha fazla  
Meslek
EEE
Merhaba, sabah telefon değişikliği için bir konu açmıştım.
2022 Aralık ayından bu yana iPhone 14 Pro kullanıyorum. iOS 26 ya geçtikten sonra buglar ve performans kaybı yaşıyorum. Klavyeye basıyorum 1 2 saniye sonra açılıyor. Klavyede emoji bölümüne basıyorum geç geliyor. Pil sağlığım %81 sebep bu mu diye düşündüm yoksa iOS 26 mı? Düzelir umuduyla 26.2'ye geçtim fakat aynı. DFU modda sıfırdan kurdum yine aynı. iPhone 17'ye mi geçmeliyim diye konu açtım. Fakat bu gecikmeler dışında bir şikayetim yok.

iPhone 15 16 serisinde de bu takılmalar mevcut mu?
Yani benim cihazın mı gücü yetmiyor yoksa iOS 26'dan kaynaklı herkeste olan bir problem mi?

Telefondan bağımsız İOS 26 ve ek yamaları ile tamamen çöp gibi çalışıyor. 17 Pro Max dahil.

Nişanlım 17 Pro kullanıyor leş gibi. 16 Pro Max bende var, güncellemedim çok memnunum, 16 Pro onda vardı, leş gibi çalışıyordu.

Oturmadı OS henüz.
Bu takılmalar ve yavaşlaması biraz canımı sıktığı için. Acaba 14 pronun ram yada işlemci mi yetersiz diye düşündüm. Hepsinde varsa en azından update beklemek gerekecek.

Söylediğim gibi 17 Pro'da nişanlımda var, arada takılma ve buglar mevcut :D
Bendeki 17 Promax'da bir sorun yaşamadım son güncellemeden sonra. İlk aldığım zaman yaşamıştım güncelleme gelene kadar arayüzde problemler. Nasıl buglar oluyor sizde?

Bendeki 17 Promax'da bir sorun yaşamadım son güncellemeden sonra. İlk aldığım zaman yaşamıştım güncelleme gelene kadar arayüzde problemler. Nasıl buglar oluyor sizde?

Mesajlaşırken öneri kelimeleri ekranın sol üstünde şebeke kısmında çıkıyor ve kayboluyor, hala şifre ekranı v., silüet bırakıyor, zaman zaman ısınma var.

Kullanılmaz halde değil, fakat stabil kesinlikle değil. 18.6.2 Taş gibi çalışıyor.

Mesajlaşırken öneri kelimeleri ekranın sol üstünde şebeke kısmında çıkıyor ve kayboluyor, hala şifre ekranı v., silüet bırakıyor, zaman zaman ısınma var.

Kullanılmaz halde değil, fakat stabil kesinlikle değil.
Bende bahsettiklerinizin hiçbiri yok ancak arada bir klavyede takılma olduğunu bende hissediyorum. Oyun ve video izlediğim zamanlarda ısınma yaşamadım hiç.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı