iPhone 14 Pro vs S23 Plus

Bütçe
40000
Yurt dışı cihazlara karşı olduğumu her fırsatta söylüyorum. S23 Plus yurt içi olduğu için daha mantıklı bir tercih.
yurtdisi cihazlara neden karşısınız?

normalde küçük telefon severim, fakat iphone 14 Pro 7 saat ekran süresi veriyor diye biliyorum, o yüzden tercihimi pro max'den yana yapacaktım ki ekran madem büyük, o zaman s23 ultra daha mantıklı diye düşünüyorum. Hem kamerası hem de ekran süresi daha iyi. Ve cihaza bir şey olduğunda çok fazla para ödemiyorsunuz.

Cihaza sağlam bir kılıf ve ekran koruyucu taktığınızda sorun olacağını sanmıyorum.14 Pro Max ile s23 ultra kıyaslandığında şarj konusundaki fark hakkında bir fikrim yok ama 14 Pro Max ile 14 Pro kameraları aynı olduğundan bana göre S23 Ultra'ya göre daha kaliteli bir çekim sunduğunu düşünüyorum. Özellikle bu nesil ile birlikte gelen RAW çekimleri hatrı sayılır bir detay sunuyor. S23 Ultra'nın kamerasındaki renk paledi bana yapay geliyor.

Ya kardeşim kullandığın cihaza bak gelip burada Android kötülüyosun. Biz niye uygulama açarken senin bahsettiğin süreler kadar beklemiyoruz? Zaten bizim ülke de Android kötüleyenlerin çoğu Android giriş-orta seviye kullanıp tüm Android cihazları kötüler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…