iPhone 14 vs 13 Pro

Hangisinin daha ucuz olduğunu sordum. Hediye olarak geleceği için pahalısını istemem ayıp olur.
Yanıtlarınız için teşekkür ederim. Eğer fiyatları yakınsa 13 Pro isterim.

Arka kamerayı çok kullanıyorsan 13 Pro almanı tavsiye ederim. Kendim 12 Pro kullanıyorum. Kameralar harika. Özellikle RAW çekmek büyük bir keyif. RAW, portre, Zoom bunlar senin için çok önemli ise 13 Pro al kullan.

Yakın zamanda birince geçme ihtimalim var. Hangisini seçmeliyim? Şu an 12 kullanıyorum ve şikayetçi olduğum bir yanı yok. 13 Pro'nun 120 Hz olması hoşuma gitse de 14 yazılımsal olarak daha uzun ömürlü olmaz mı?
12 gayet yeterlidir, bahsettigin cihazlar cok pahali. 12'nin omrude uzun oldugu icin ikisine de gecme bence. 4 - 5 yil sonra 12 biraz eskimis olacak, o zaman yeni cikan modellere bakarsin.

Sadece 120Hz olayında dolayı aklım 13 Pro'da kalıyor.
Ben iPhone 13 alali 3 hafta oldu, gercekten iPhone ekrani o kadar kaliteli ki yemin ederim 60hz'den hic sikayet etmedim. Bence gercekten gerek yok bu kadar para odemene.

12 gayet yeterlidir, bahsettigin cihazlar cok pahali. 12'nin omrude uzun oldugu icin ikisine de gecme bence. 4 - 5 yil sonra 12 biraz eskimis olacak, o zaman yeni cikan modellere bakarsin.
12'yi ömrünün yettiği yere kadar bile kullanırım ama akrabalarım geçmiş doğum günüm için hediye almak istediler. Bende MacBook daha ucuzsa ondan getirebilme şansları var mı diye sordum. Bavulda yer olmadığı için iPhone getiriyorlar.

@rydn,

Ayni fiyattalar. Sagda ki fotografta alttakiler Pro Max modeli bu arada.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20221225-120701.png
    Screenshot_20221225-120701.png
    174,4 KB · Görüntüleme: 49
  • Screenshot_20221225-120650.png
    Screenshot_20221225-120650.png
    170,2 KB · Görüntüleme: 49
12'yi ömrünün yettiği yere kadar bile kullanırım ama akrabalarım geçmiş doğum günüm için hediye almak istediler. Bende MacBook daha ucuzsa ondan getirebilme şansları var mı diye sordum. Bavulda yer olmadığı için iPhone getiriyorlar.
Alinmaz degil zaten hocam, cihazlar alinir ona lafim yok. Ama yurt disindan geldigini bilmiyordum, oyle oldugu icin guzel olmus harbiden. Simdiden hayirli olsun, gule gule kullanin. Bence 13 Pro > 14 ama 14 daha uzun omurlu olacak.

Aşırı mı şarj çekiyor? Bataryanın tamamında yüzde 8'lik fark ediyor. Bu kadar iyi AOD için çok düşük. Android'deki dandik AOD'dan daha az batarya tüketiyor ayrıca.

12'nin kamerası bile yeter de artar ama 13 Pro biraz ağır değil mi?

Yurtdışından akrabam getirecek. Varmış sanırım orada.

AOD çok çekmiyor diye biliyorum.

Sanırım bu olay 5 ve 5C olayı gibi olacak.

Kız arkadaşım kısa süreliğine 12 Pro kullanmıştı ve telefonu elime aldığımda 12'ye göre çok ağırdı. Elime ağır gelmiyordu ama telefon yere düştüğünde falan sorun çıkmaz mı?
12 saatlik normal bir şekilde durduğunda AOD açık %15 şarj çekerken kapalı haliyle %3 şarj çekmiş. Yani %12 şarj yiyor. Özelliğe göre değer mi ; seven birisi için evet fakat benim için şarjı önemli olduğu için dikkatimi çekmiyor. Test videosu :

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı