iPhone 14 vs iPhone 15 vs Samsung S24

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
iPhone 15 daha iyi pil, performans, kamera, uzun kullanım, kasa cart curt sallıyorsun bir şeyler kanıt at diyoruz burada yine halk tabiriyle "geyik yapıyorsun". Ben baktım örnek veriyorum 10 test var 8'inde S24 daha iyi pil-kamera-performans stabilite veriyorsa 1'inde Apple şansa öne geçiyor diğer birindede denk bitiriyorlar. Sen atar mısın? Kanıt atamayacksan burada yorum yapmayacaksın. Köşede sıkışmış olayı gülüyorum dalga geçiyorum diyerek kapatmaya çalışıyorsun. Ben burada S24 Fe>iPhone 15 pm desem kanıt istersin değil mi? Neye göre diyorsun bunu cahil herif dersin değil mi? Çünkü 15PM daha iyi. Senin yaptığında böyle bir şey iPhone 15 her konuda daha iyi diyorsun kanıt nerede diyoruz cevap yok.

Xcode tarzı yazılımlarla native App geliştiriyorsan mecbur kullanmak zorunda kalıyorsun. Bu arada S23 cihazım ile arkadaşın dediği dokununca bulanıklaştırma testini yaptım, ben bir fark göremedim. Eskiden böyle bir sıkıntı varmış ancak güncelleme ile çözmüşler. Bunlar cihazlarda olabilecek ve daha sonra yazılım güncellemesi ile çözülecek şeyler.

Bu dokunmadan çektiğim hali;

Eki Görüntüle 2385664

Bu da odaklama yaptıktan sonra;

Eki Görüntüle 2385665

Hocam odaklama yaptıktan sonra bozma olayı asıl IPhone'da yok mu? Arkadaş birde samsunga özel mi sanmış bu durumu?🤣 Ben 14PM ve iPhone 12'de bu sorunları yaşıyorum. Ekrana dokunmadan net dokununca ekran buğulu gibi oluyor eski tuşlu telefon kameraya dönüyor telefon.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı