iPhone 14 vs iPhone 15 vs Samsung S24

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O attığın IPhone'un aynısı, atmıyorum bu arada.

O attigin IPhone'un aynisindan kastinizi belirtirseniz sevinirim. Ayrıca ben kendi iddiamı kanitlarken siz sürekli farkli iddialarda bulunup kanitlamiyorsumuz. Misal IP14'un sarjinin S24'ten cook daha uzun gittigi testi atmadınız. Kasa soyuluyor dediniz atmadınız.

S24'un kamerasi kötü diyorsunuz size DxOMark sonucunu soyluyorum yine dönüp segmentinin en kötüsü diyorsunuz. S23 Odaklamiyor diyorsunuz.

O attigin IPhone'un aynisindan kastinizi belirtirseniz sevinirim. Ayrıca ben kendi iddiamı kanitlarken siz sürekli farkli iddialarda bulunup kanitlamiyorsumuz. Misal IP14'un sarjinin S24'ten cook daha uzun gittigi testi atmadınız. Kasa soyuluyor dediniz atmadınız.

Hiçbir şeyi kanıtlamıyorum oldu mu? Ahah şaka gibi ya.

S23'ü olan kişiler not aldıkları veya yazı yazan bir sayfanın fotoğrafını önce hiçbir yere dokunmadan çeksin, sonra da ekranda bir yere dokunarak, dokundukları fotoğraf bulanık olacak eğer güncelleme yapmışlarsa.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hiçbir şeyi kanıtlamıyorum oldu mu? Ahah şaka gibi ya.

S23'ü olan kişiler not aldıkları veya yazı yazan bir sayfanın fotoğrafını önce hiçbir yere dokunmadan çeksin, sonra da ekranda bir yere dokunarak, dokundukları fotoğraf bulanık olacak eğer güncelleme yapmışlarsa.

Olmayan şeyi zaten istesenizde kanitlayamazsiniz. Ama ben iddia makami olarak iddiamin arkasinda durup simdi S24feden S23u cekerken odaklayarak yazi cekecegim ve sizlede paylasacagim.

Son düzenleme:
Evet en kötü kamera, S24 bulunduğu ve çıktığı yıldaki rakiplerine kıyasla ( gidip de midrange telefonlarla kıyaslamayacaksın ) en kötü kameraya sahip telefon, iPhone 13'ün kamerası daha iyi, tartışmaya açık değil bu arada bu kendini kandırabilirsin.

Batarya süresi zaten S23 ten kötü, gelmiş burada Exynos övüyorsun, söylediğinin ne kadar saçma olduğunun farkında mısın? Düşünsene yeni telefon çıkarıyorsun, eskisinin ekranı ve bataryası daha iyi, yeni çıkardığın telefonun ekranı soluk, canlı hale getirince bile renkler selefinden daha donuk ve kötü, işlemcisi ısınıyor verimsiz ve bu yüzden şarjı daha çabuk bitiyor, kamerasınada dokunmamışsın aynen kalmış, 7 yıl güncelleme verip bunu yeni diye satmaya çalışıyorsun.

Ayrıca S23 kasası soyuluyor, boya atıyor, bizzat bu problemi yaşıyorum, daha ilk defa başıma böyle bir şey geldi, Xiaomi'nin ucuz modellerinde bile böyle bir problemle karşılaşmamıştım nereden kısacağını şaşırmış Samsung S serisinde boya atması kadar rezalet bir şey olamaz, kronik sorunlu, Samsung çerçeveyi değiştirse yine soyulacak, biraz daha kullanıp garanti bitmeden çerçeveyi değiştirip Apple ekosistemine geri döneceğim bir daha da asla Android almam, ucuz etin yahnisi misali böyle abudik gubudik saçma sapan şeylerle uğraşmanın lüzmu yok, Apple boşuna pahalı değilmiş.

Birinin çerçevesi soyulur, kendi sorunlu işlemcisini kullanır bataryası çabuk biter, diğeri çok ısınır, bir diğeri rezil arayüzüyle donup kasar, reklam çıkarır, öbürü Google açmaz, öbürünün servisi bir sorunla karşılaştığında kullanıcı hatası der geçiştirir, düzgün Android diye bir şey YOK. En düzgünü Samsung, onu da görüyoruz, çerçevesi soyuluyor, amiral gemisi ürünlerinde Exynos / Dimensity kullanmak, Snapdragon'u pas geçmek için 40 takla atıyor, nereden kısacağını şaşırmış. Planım iPhone 16 120Hz olsaydı ona geçmekti, ona da geçemiyorum artık iPhone 17'de geçerim, eğer Apple tekrar 60Hz çıkarırsa iPhone 17 gidip Honor alacağım.

Sırf Tab S10 serisinde Snapdragon Elite kullanmamak için tableti 1 ay daha erken çıkardı Samsung.

MediaTek ve Exynos son işlemcilerini burada boş yorum atmak yerine araştırdın mı? Bu arada çerçeve sorunu S serisi kroniği değil. Şikayetvarda renk atması şikayetlerini görüp görüp kronik yazacak kadar bilgisiz olman üzücü
Cidden yorumunun tamamını okudum ve vallahi bir tane akıl işi bir cümle bulamıyorum. Bir tane teknolojiden anlayan insan cümlesi yok. Tamamen ezber ve duyduklarını sallıyorsun buraya. Cidden tartışılacak kadar bilgin olduğunda telefon önerisi yapmaya başla. Başka şekil senin bu savunduğun şeyleri Apple CEO'su bile ciddiye almaz.

MediaTek ve Exynos son işlemcilerini burada boş yorum atmak yerine araştırdın mı? Bu arada çerçeve sorunu S serisi kroniği değil. Şikayetvar'da renk atması şikayetlerini görüp görüp kronik yazacak kadar bilgisiz olman üzücü
Cidden yorumunun tamamını okudum ve vallahi bir tane akıl işi bir cümle bulamıyorum. Bir tane teknolojiden anlayan insan cümlesi yok. Tamamen ezber ve duyduklarını sallıyorsun buraya. Cidden tartışılacak kadar bilgin olduğunda telefon önerisi yapmaya başla. Başka şekil senin bu savunduğun şeyleri Apple CEO'su bile ciddiye almaz.

S23 siyah renk çerçeve boya atıyor, bütün S serilerinde oluyor demedim, bütün cihazlarda ve bütün renklerdede olmuyor olabilir ama kronik olacak kadar bu vakayla karşılaşmış ki Samsung boya atmasıyla ilgili o saçma açıklamayı yapmış, 3. taraf kablo kullananların atıyor diye, ne kadar mantıklı bir açıklama ama değil mi?

iPhone 11 boya atmadı

Mi9t boya atmadı

iPhone 6S Plus'ta boya atmadı

Ama S23 3. parti şarj cihazı kullanınca boya atıyormuş, bak sen şu işe

S23 siyah renk çerçeve boya atıyor, bütün S serilerinde oluyor demedim, bütün cihazlarda ve bütün renklerdede olmuyor olabilir ama kronik olacak kadar bu vakayla karşılaşmış ki Samsung boya atmasıyla ilgili o saçma açıklamayı yapmış, 3. taraf kablo kullananların atıyor diye, ne kadar mantıklı bir açıklama ama değil mi?

iPhone 11 boya atmadı

Mi9t boya atmadı

iPhone 6S Plus'ta boya atmadı

Ama S23 3. parti şarj cihazı kullanınca boya atıyormuş, bak sen şu işe

Sorunu yaşadığını belirtenden çok yaşamayan insan var. Sen S23'ündeki soyulmayı atsana? Nasıl bir soyulma var bakalım. Bu arada bunu tartışma amaçlı değil cidden acaba nasıl büyük bir soryulma olduda konuyu oradan buraya getirdin meraktan istiyorum. Acaba durum iphone 14 kadar vahim mi de bana burada iphone övüp samsung gömüyorsun. Bu olayı bende duymuştum ama olayı belirten kişi sayısı az. İyice araştırrsan her cihazın her sorununu bulursun. Kronik sorun lafınıda duyan söylüyor cidden.
Zaten bakıyorumda konuyu değiştiriyorsun gibi. Bana iPhone 15'in batarya olarak daha iyi olduğu Samsung'un kamerasının en kötü olduğunu ve Exynos 2400'ün kötü olduğunu açıklayabilir misin?
Hâla sizden iPhone 15'in S24'ten çok daha iyi bataryaya sahip olduğu, performans olarak Exynos 2400'ün kötü olduğunu, kamera olarak S24'ün en kötü olduğunu, iPhone 15'in tek geri olduğu noktanın 60Hz olduğunu yaptığınız açıklamaya karşın ciddi ve somut bir kanıt bekliyorum maalesef? Sadece iddia ediyor sonra arkasını toplamadan gidiyorsun.

Sorunu yaşadığını belirtenden çok yaşamayan insan var. Sen S23'ündeki soyulmayı atsana? Nasıl bir soyulma var bakalım. Bu arada bunu tartışma amaçlı değil cidden acaba nasıl büyük bir soryulma olduda konuyu oradan buraya getirdin meraktan istiyorum. Acaba durum iPhone 14 kadar vahim mi de bana burada iPhone övüp Samsung gömüyorsun. Bu olayı bende duymuştum ama olayı belirten kişi sayısı az. İyice araştırrsan her cihazın her sorununu bulursun. Kronik sorun lafınıda duyan söylüyor cidden.
Zaten bakıyorumda konuyu değiştiriyorsun gibi. Bana iPhone 15'in batarya olarak daha iyi olduğu Samsung'un kamerasının en kötü olduğunu ve Exynos 2400'ün kötü olduğunu açıklayabilir misin?
Hâla sizden iPhone 15'in S24'ten çok daha iyi bataryaya sahip olduğu, performans olarak Exynos 2400'ün kötü olduğunu, kamera olarak S24'ün en kötü olduğunu, iPhone 15'in tek geri olduğu noktanın 60Hz olduğunu yaptığınız açıklamaya karşın ciddi ve somut bir kanıt bekliyorum maalesef? Sadece iddia ediyor sonra arkasını toplamadan gidiyorsun.

Benim şahsıma ait görseli özellikle neden istiyorsun? Zaten internette bir sürü görsel var, Samsung açıklama bile yapmış konuyla ilgili?

Bakalım cream renk S23 isteyeceğim Samsung'dan. Zaten bunun çerçevesini değiştirse yine soyulacak beyaz olanın en azından frameleri boyanmamış, soyulacak bir şey yok altında. Eğer değiştirirse Samsung dışında telefon almayı düşünmüyorum hiçbir işlem yapmazsa benimle büyük sıkıntıya girecek Samsung.

Samsung telefon alıyorsanız çerçevesi boyanmamış bir renk alın, benim yaşadığım saçmalığı yaşama ihtimaliniz azalır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı