Algoritmik
Hectopat
- Katılım
- 6 Temmuz 2022
- Mesajlar
- 4.395
- Çözümler
- 6
IPhone'da pek farklı değil. 14 serisi 7-8 saati anca çıkarıyor.
2-3 senelik cihaz hala 7-8 saat ekran süresi mi veriyor? Gerçekten müthiş.
IPhone'da pek farklı değil. 14 serisi 7-8 saati anca çıkarıyor.
14 serisi geneli böyle. Tabi benim telefon %87 olmasına rağmen kağıttaki veriler kadar çalışıyor orası ayrı garip. Fakat 14 serisi rakibi S23 serisine göre daha kötü bir bataryaya sahip. Ayrıca çok ısınıyor, baya ısınıyor. YouTube fazla değil fakat Safari üzerinden dizi film izlemeye çalışınca acayip ısınıyor. Uygulamalardan izlemek gerekiyor izlenecek şeyin. Isınması da şarjın hızlı gitmesine sebep olacak bir etken.2-3 senelik cihaz hala 7-8 saat ekran süresi mi veriyor? Gerçekten müthiş.
2-3 senelik cihaz hala 7-8 saat ekran süresi mi veriyor? Gerçekten müthiş.
SnapDragon islemci arti olarak fazlasiyla yeterli, exynos islemciler kotu degil gunumuzde baya gelisti fakat S serisine yakismiyor, Magic 7 Pro fp bir cihaz sadece malzemesi kaliteli hissettirmiyor, s25'e gore elde kalite hissiyati dusuk.Teşekkürler, babamda S24Fe var kamerası çok kötü diyemem ama işletim sistemi gerçekten zayıf. Kullandığım cihazda bile yaşanmayan donmalar ve problemler yaşanıyor.
S25’i önerme sebebiniz nedir? Artıları nedir?
Tasarımı gereği Magic 7 Pro çok hoşuma gitmiyor ama 5 kişiden ikisi önerdi. Deneyiminiz var mı?
Snapdragon islemci arti olarak fazlasiyla yeterli, Exynos islemciler kotu degil gunumuzde bayağı gelisti fakat S serisine yakismiyor, Magic 7 Pro F/P bir cihaz sadece malzemesi kaliteli hissettirmiyor, S25'e gore elde kalite hissiyati dusuk.
Performans olarak iyi olsa da hala stabillik konusundan eksikleri var, fp bir cihazda olmasi kabul edilebilir ama s24 gibi bir cihazda bence olmamaliydi.S24FE bayağı sıkıntılı. Durduk yere kasma, donma, ısınma vs yapıyormuş. Forumda bayağı şikayet var. Snapdragon işlemciler hala çok önde. MTK bile zar zor yaklaşıyor.
Neyine yetmiyor hocam.14 Pro alınabilir. S24+ hakkında bir fikrim yok ama bildiğim 15 Pro'nun rakibi olduğu. Fakat görünüş olarak Samsung'un Ultra hariç hiç bir modeli premium durmuyor. Eğer iPhone'ciyim diyorsanız 14 Pro alın.
iPhone de pek farklı değil. 14 serisi 7-8 saati anca çıkarıyor.
Bana yetmiyor. Sabah 8'de çıkıyorum, 17'de çıkıyorum. Mobil veri açık olunca emiyor şarjı mis gibi. kullanmadığım halde %60'lara düşüyor %100'den. Ama ne ilginçtir ki ne evde ne de dışarda mobil veri açıkken falan böyle olmuyor. Benim işe gittiğimi görünce eşekliği tutuyor sanırım.Neyine yetmiyor hocam.
Bana yetmiyor. Sabah 8'de çıkıyorum, 17'de çıkıyorum. Mobil veri açık olunca emiyor şarjı mis gibi. Kullanmadığım halde %60'lara düşüyor %100'den. Ama ne ilginçtir ki ne evde ne de dışarıda mobil veri açıkken falan böyle olmuyor. Benim işe gittiğimi görünce eşekliği tutuyor sanırım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.