iPhone 14 vs iPhone 15 vs Samsung S24

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim şahsıma ait görseli özellikle neden istiyorsun? Zaten internette bir sürü görsel var, Samsung açıklama! Bile yapmış konuyla ilgili?

Merak ediyorum durumun iPhone 14ten vahim mi diye neden bu kadar ısrar ediyorsun atmamakta? Anlamadım IP15'in daha iyi olduğuna dair birkaç batarya, kamera testi ve Exynos 2400'ün kötü olduğuna dair 3 4 sentetik test bulmak zor mu bu kadar? İddia ederken kalın tonla ünlemiyle virgülüyle net şekilde konuştuğuna göre dayanağın vardır diye düşünüyorum yanılıyor muyum :)

3 telefon arasından hangisi genel olarak daha iyidir? Neden? Sadece model yazacak olanlar yazmazsa daha iyi olur. Daha iyi olma sebebi önemli. Bütçe 3 telefon arasında önemli değil, başka model şu anda olmaz. Genel olarak bilgilendirme yapmanızı rica ediyorum, ayrıyeten kamera ve şarj süresi olarak da değerlendirir misiniz?

@Jeffbezos
@GucukBey
@slydvl
@665434
iPhone artık iyi değil be. Eskiden muhteşemdi. Şimdi Samsung tokatlıyor.

Kamerasının 30X Zoom yapması daha iyi olduğu anlamına gelmiyor, iPhone 15'in kamerası çok daha iyi, çok daha iyi renk veriyor, daha detaylı, çok daha iyi video çekiyor, belki de S24'ün kamera olarak tek artısı Zoom kalkıpta onu yazmak komik olmuş.

iPhone 15'in pil performansı ÇOK daha iyi.

6 GB RAM'li iPhone > 8 GB RAM'li Android

7 yıl güncelleme alacak da cihaz Exynos 2400 kullanıyor, alsa ne olur almasa ne olur, IPhone'dan daha uzun ömürlü benzer yılda çıkmış Android olamaz, henüz yok böyle bir cihaz , güncelleme alsada kullanılmaz hale gelecektir.

A16 kadar güçlü olması komik olmuş çünkü bu noktada zaten daha kötü olduğunu kabul etmiş oluyorsun.

iPhone 15 S24ten daha iyi bir cihaz, sadece ekranı 60Hz, tek eksisi bu, fiyatına göre daha iyi olmaması cihazın daha kötü olduğu anlamına gelmiyor.

S24 denen cihaz S23 Exynos edition, kamerasına kadar vs aynı, iPhone 13 bile daha iyi kameraya sahip S24 ten, 30X Zoom yapıyor diye en dandik kameralı amiral gemisimtrak telefonu övmeyin. Fiyatına göre iyi ama Apple veya da benzer diğer android telefonların (Vivo Honor vs) telefonların gerisinde. Belki de segmentinin en kötü kamerası S24'te.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
ÇOK daha iyi pil performansına sahip olan iPhone 15'e bak sen 🤣🤣🤣. Cihaz 120 hz'deyken bile 60 hz iPhone 15'den daha uzun batarya performansına sahip. İşlemcisi neredeyse A16 kadar güçlü fakat arada büyük bir fark yok ve fiyatları arasında koskoca 30 bin TL var. Ayrıca iPhone 13'ün daha iyi kameraya sahip olduğunun kanıtını atabilir misiniz? Ayrıca çok övdüğünüz iPhone 15'de telefoto kamera yok. iPhone modellerinin üvey evlatları olan düz modelleri bu kadar övmeniz çok komik. Hadi 15 Pro Max daha iyi deseniz anlarım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
ÇOK daha iyi pil performansına sahip olan iPhone 15'e bak sen 🤣🤣🤣. Cihaz 120 Hz'deyken bile 60 Hz iPhone 15'ten daha uzun batarya performansına sahip. İşlemcisi neredeyse A16 kadar güçlü fakat arada büyük bir fark yok ve fiyatları arasında koskoca 30 bin TL var. Ayrıca iPhone 13'ün daha iyi kameraya sahip olduğunun kanıtını atabilir misiniz? Ayrıca çok övdüğünüz iPhone 15'te telefoto kamera yok. iPhone modellerinin üvey evlatları olan düz modelleri bu kadar övmeniz çok komik. Hadi 15 Pro Max daha iyi deseniz anlarım.

Kendisinden kanıt istedimde hiçbir cevap gelmedi. Sanırım bulamadı adamakıllı bir şeyler😀

Apple fanboyların zekası bu kadar çünkü, bu bile Apple ürünleri kullanmamak için yeterli bir sebep. Şahsen iPad ve lazım olursa iş gereği MacBook dışında Apple kullanmam.
Şahsen ben MacBook da kullanmam. Her Apple ürünü gibi gereksiz pahalılar ve çok işlevsizler, canın oyun oynamak istedi diyelim onu bile yapamıyorsun. iPad'ler güzel bir tek, işlemcileri çok iyi.

Şahsen ben MacBook da kullanmam. Her Apple ürünü gibi gereksiz pahalılar ve çok işlevsizler, canın oyun oynamak istedi diyelim onu bile yapamıyorsun. iPad'ler güzel bir tek, işlemcileri çok iyi.
XCode tarzı yazılımlarla native app geliştiriyorsan mecbur kullanmak zorunda kalıyorsun. Bu arada S23 cihazım ile arkadaşın dediği dokununca bulanıklaştırma testini yaptım, ben bir fark göremedim. Eskiden böyle bir sıkıntı varmış ancak güncelleme ile çözmüşler. Bunlar cihazlarda olabilecek ve daha sonra yazılım güncellemesi ile çözülecek şeyler.

Bu dokunmadan çektiğim hali;

1.jpg

Bu da odaklama yaptıktan sonra;

2.jpg

Şahsen ben MacBook da kullanmam. Her Apple ürünü gibi gereksiz pahalılar ve çok işlevsizler, canın oyun oynamak istedi diyelim onu bile yapamıyorsun. IPad'ler güzel bir tek, işlemcileri çok iyi.

iPad güzel ama bilgisayar parasi veriliyor. Normal değil mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı