iPhone 14 vs iPhone 15 vs Samsung S24

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

İ was

Centipat
3 telefon arasından hangisi genel olarak daha iyidir? Neden? Sadece model yazacak olanlar yazmazsa daha iyi olur. Daha iyi olma sebebi önemli. Bütçe 3 telefon arasında önemli değil, başka model şu anda olmaz. Genel olarak bilgilendirme yapmanızı rica ediyorum, ayrıyeten kamera ve şarj süresi olarak da değerlendirir misiniz?

@Jeffbezos
@GucukBey
@slydvl
@665434

Son düzenleme:
İphone modellerinin hiç daha iyi olduğu noktalar yok mu? Kamera ve şarj olarak da karşılaştırma yapar mısınız?

S24. IP15 önceki nesildeki işlemciyi kullanıyor(14Pro) performans kötü değil fakat S24 alabiliyorken neredeyse 14 ile aynı olan telefona para verilmez. Kamera konusuna gelecek olursak 3 model de sizi tatmin edecektir, sadece S24'ün renkleri daha canlı(Her gün ay zoomlayıp çekmek istiyorum derseniz de tercih edebilirsiniz😁). Sosyal medyaya fotoğraf yüklerken kalite düşer mi diye aklınızda soru varsa S24'te o olay yok nasıl çektiyseniz o şekilde yükleyebiliyorsunuz pikselleşme vs olmuyor. Ekranı da zaten cillop gibi laf söylemeye lüzum yok.

3 telefon arasından hangisi genel olarak daha iyidir? Neden? Sadece model yazacak olanlar yazmazsa daha iyi olur. Daha iyi olma sebebi önemli. Bütçe 3 telefon arasında önemli değil, başka model şu anda olmaz. Genel olarak bilgilendirme yapmanızı rica ediyorum, ayrıyeten kamera ve şarj süresi olarak da değerlendirir misiniz?

@Jeffbezos
@GucukBey
@slydvl
@665434

iPhone 15 sorunlu bir cihaz alınmaz.
S24 güncellik, çekim gücü, performans, ekran, daha modern özelliklerinden dolayı iPhone 14'ten daha iyi bir cihaz.
Kamera performansı benzer.
Pil performansı olarak S24 çok az farkla önde.
iPhone 14 USB 2.0 kullanıyor o bile büyük eksi.
İsterseniz daha açabilirim şuan meşgulum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı