İlerleyen zamanlarda iPhone almayı düşünüyorum. Bütçem IP 15'in bütçesine uygun civarda. iPhone 14 512 GB mi yoksa iPhone 15 256 GB mı?
peki hafıza için ne düşünüyorsunuz hocam çünkü uzun ömürlü kullanacağım ben 5 6 yıl kadariPhone 15 tercih etmeniz iyi olur hocam. iPhone 14 kullanıyorum pek bir fark yok fakat 15 serisinde dynamic ve Type-C olması her türlü sizin için daha iyi olur.
özellik açısından hiç bir fark yok diyorlar o yüzden emin olamadım pekDepolama için alt model alınmaz 15 alın.
15 sizi uzun süre götürür bir de 14 512 çok pahalı olur alınmaz benim tavsiyem 2.elden 15 Pro falan almanız olur veya 14 pm 14 Pro ekran kamerası çok fark ediyor.Özellik açısından hiçbir fark yok diyorlar o yüzden emin olamadım pek.
İnternette hemen hemen 15 in 256 sı ile 14 ün 512 si aynı fiyat bantlarında geziniyor. Prolara bütçem yetersiz kalabilir birde temiz cihaz bulmak çok zor 11 kullandım yaklaşık 4 sene kadar ama beni en bezdiren şeyi hafızası oldu ancak 64 GB dı o da benim hatamdı. Yine de hafızası çok çabuk doluyor Iphoneların ondan problem yaşamak istemem15 sizi uzun süre götürür bir de 14 512 çok pahalı olur alınmaz benim tavsiyem 2.elden 15 Pro falan almanız olur veya 14 pm 14 Pro ekran kamerası çok fark ediyor.
Peki hafıza için ne düşünüyorsunuz hocam çünkü uzun ömürlü kullanacağım ben 5 6 yıl kadar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.