iPhone 15 alınır mı?

Entilus

Decapat
Daha fazla  
Merhaba iyi Sosyaller.

Aklımda uzun zamandır telefon alma fikri vardı, kullandığım telefon eskimeye bana yetmemeye başladı. Ülkenin durumu malumunuz isteğimde iPhone almaktı uzun zamandır.

Kasım ve aralık aylarında elime 50k kadar para geçecek. iPhone 15 almayı planlıyorum. Forum açma sebebim tam olarak kasım ve aralığa kadar ara zam olur mu? Ona göre ailemden borç alıp ödemeyi planlıyorum lakin onlara da ağır gelebileceği düşüncesindeyim, sizlere danışmak istedim. Yanıtlarınız için şimdiden teşekkürler.

Ben 5 Ekim'de 128 gb siyah renk aldım. Vakıfbank World kartın yoksa çıkartmanı öneririm hocam. 100-60.000 TL arası faizsiz 5 taksite bölebiliyorsun uygulama içerisinden. Çok rahatlatır elini. Ben hunharca kullanan biri olduğumdan düz aldım. Ancak size Plus 256 tavsiye edebilirim boyutu bir tık büyük severseniz. Telefon gerçekten muazzam. Şarj soketi ve Magsafe orjinal kılıf da aldım almışken orjinal alayım diye. 50 telefon 640 soket 1732 kılıf 51372 tl tuttu.

Merhaba iyi Sosyaller.

Aklımda uzun zamandır telefon alma fikri vardı, kullandığım telefon eskimeye bana yetmemeye başladı. Ülkenin durumu malumunuz isteğimde iPhone almaktı uzun zamandır.

Kasım ve aralık aylarında elime 50k kadar para geçecek. iPhone 15 almayı planlıyorum. Forum açma sebebim tam olarak kasım ve aralığa kadar ara zam olur mu? Ona göre ailemden borç alıp ödemeyi planlıyorum lakin onlara da ağır gelebileceği düşüncesindeyim, sizlere danışmak istedim. Yanıtlarınız için şimdiden teşekkürler.
Zorlanmayacağın şekilde al. Üzmez.

Ben 5 Ekim'de 128 gb siyah renk aldım. Vakıfbank World kartın yoksa çıkartmanı öneririm hocam. 100-60.000 TL arası faizsiz 5 taksite bölebiliyorsun uygulama içerisinden. Çok rahatlatır elini. Ben hunharca kullanan biri olduğumdan düz aldım. Ancak size Plus 256 tavsiye edebilirim boyutu bir tık büyük severseniz. Telefon gerçekten muazzam. Şarj soketi ve Magsafe orjinal kılıf da aldım almışken orjinal alayım diye. 50 telefon 640 soket 1732 kılıf 51372 tl tuttu.
15 siyah almayı planlıyorum genel anlamda nasıl? 60hz sanırım olması beni caydırıcı olarak gözüktü lakin genel anlamda dış ve çentik olayı pro gibi olması beni daha da itiyor kullanan birisinden alma veyahut almama tavsiyesi almam lazım :D

Selam ben Belçika'da yaşıyorum burada sorduk ve eğer bizim bir fotoğrafçı değilsek ve o tarz işlerle uğraşmıyorsak almamızı tavsiye etmedi eğer alabiliyorsanız iPhone 13 iyidir ben iPhone 13 Pro Max kullanıyorum ve pil ömrü gerçekten çok uzun.

Zorlanmayacağın şekilde al. Üzmez.
Teşekkürler hocam amacım ilerde bir telefona 50k üzeri vermeyeceğim için her ay zam gelen ekonomik durumda erkenden alıp ilerde mutsuz olmamak

Aileden borç alacaksın ve onlara ağır gelecek, bir telefon için aileni bu duruma sokmaya değer ise hemen almalısın 👍
yok hocam ağır gelecek bir durum yok kişisel olarak ağız yapıp istesem verirler zaten hiç sorun yok sadece kişisel olarak düşünüyorum kişisel olarak istediğim kadar param olsun 50k üzeri bir telefona vermem. 50k verip bir iphone alıp ta uzun süre kullanırım ve ilerde çıkacak 16 ve üzeri modeller en az 100 k olarak çıkar veyahut 70 diyeyim o zamlardan etkilenmeden iyi bir cihaza sahip olmak

S23 Ultra varken kesinlikle alinmaz. Panel, panel agizi, SoC, arka kamera paketi ve on kamerada S23 Ultra daha ustun.
ömrüm boyunca android takılmış birisi olarak ios a bir hevesim mevcut tekrar andoride geçmek birazcık kişisel istek gibi görebilirsiniz iphone isteği. link varsa alabilirmiyim incelemek isterim

Selam ben Belçika'da yaşıyorum burada sorduk ve eğer bizim bir fotoğrafçı değilsek ve o tarz işlerle uğraşmıyorsak almamızı tavsiye etmedi eğer alabiliyorsanız iPhone 13 iyidir ben iPhone 13 Pro Max kullanıyorum ve pil ömrü gerçekten çok uzun.
oda aklıma geldi acaba 13 mü alsam direkt diye çok arada derede kaldım diyebilirim. Türkiyede olduğumuz için sürekli üst modele geçme şansım olmayacağı için elimede 50k gibi bir para geçicek onunla direkt 15 düz almak geldi aklıma lakin tavsiyeniz o yöndeyse düşüneceğim

Telefon için o kadar fazla para ödemeye gerek yok, iPhone ürünlerinin Türkiye fiyatı aşırı şişik.
14 Pro veya S23 serisi arasında tercih yapmanı öneririm.

S23 Plus(+) seçeneğini düşünürsen daha büyük batarya, ekran ve 45W hızlı şarj desteği var, S23 Ultra'da da galiba kalem ve 100X yakınlaştırma farkı vardı.

ömrüm boyunca android takılmış birisi olarak ios a bir hevesim mevcut tekrar andoride geçmek birazcık kişisel istek gibi görebilirsiniz iphone isteği. link varsa alabilirmiyim incelemek isterim
5 aydir iPhone 12 kullaniyorum ve iOS tamamen gecici bir heves, asiri hypelaniyor. 14 Pro modelleri ile cok rahat bas edebilen 1100+ dolarlik S23 Ultra varken, telephoto lensi dahi olmayan ve 60 Hz ekrani olan 799 dolarlik iPhone 15 kesinlikle alinmaz. S23 Ultra'nin ap acik ezici bir ustunlugu var. Duz S23 modeli bile fiyat performans acisindan daha mantikli.

link varsa alabilirmiyim incelemek isterim
YouTube'dan dilediginiz karsilastirma videosuna bakabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı