iPhone 15 alınır mı?

Apple bir taraftan NVIDIA gibi aslında. donanıma önem vermiyor. dediğim gibi ne için kullanacağınızda önemlidir bu hususta.
Apple'ın en büyük silahı işletim sistemi zaten evet, haklısınız hocam. NVIDIA'nın CUDA ve Tensör çekirdekleri gibi. Parayı bayılmak gerekiyor😂
 
Hocam adamlar 50 bin liraya sattıkları telefonda hala 60Hz veriyor niye alalım?
''60hz'' Diye almayacak mısın yani? bu durumda oyun oynuyorsan, ağır işler yapıyorsan o zaman hz'yi önemsemen lazım. yoksa günlük kullanacaksan 90-120hz'nin pek bir anlamı yok. ek olarak çekim yapacaksan, 4K / 60 seçeneğinide sunuyor sana.
 
"60Hz" diye almayacak mısın yani? Bu durumda oyun oynuyorsan, ağır işler yapıyorsan o zaman Hz'yi önemsemen lazım. Yoksa günlük kullanacaksan 90-120Hz'nin pek bir anlamı yok. Ek olarak çekim yapacaksan, 4K / 60 seçeneğini de sunuyor sana.

Bu telefonu satın almaya devam ederseniz adamlar hiçbir zaman koymayacak.
 
Bu telefonu satın almaya devam ederseniz adamlar hiçbir zaman koymayacak.
Haydi ben satın almayayım, sen alma, o almasın, bu almasın, kısacası 3 - 5 kişi almazsa adamların gram umurunda olmaz. dünyada bir çok insan apple tercih ediyor. tercih etmeyi bırak, milyonlarca kişi kullanıyor. çünkü çoğunluk iş kullanımı için, günlük kullanımı için tercih ediyor. ayriyeten de üste arkadaşımızın dediği gibi, prestij'i üst düzey.
 
Haydi ben satın almayayım, sen alma, o almasın, bu almasın, kısacası 3 - 5 kişi almazsa adamların gram umurunda olmaz. Dünyada birçok insan Apple tercih ediyor. Tercih etmeyi bırak, milyonlarca kişi kullanıyor. Çünkü çoğunluk iş kullanımı için, günlük kullanımı için tercih ediyor. Ayrıyeten de üste arkadaşımızın dediği gibi, Prestij'i üst düzey.

Memnunsan satın almaya devam edebilirsin. Ama sende benim gibi, rahatça standart modele ekleyebilecekleri 120Hz ekran özelliğini sırf peynir ekmek gibi sattıkları için vermiyorlar bu da benim canımı sıkıyor diyorsan almazsın.
 
Apple'ın düz serileri sunduğu özelliklere göre istediği fiyat çok pahalı kalıyor bana göre.
2.el kısmına okeyseniz eğer 2. el 14 Pro almak düz 15'e göre çok çok daha iyi olacaktır. Eğer bütçe yetmezse yine 2. el 13 Pro birçok yönüyle düz 15'ten iyi bir cihaz.
2.el istemiyorsanız o bütçede başka alternatifiniz yok zaten.
 
Hocam adamlar 50 bin liraya sattıkları telefonda hala 60Hz veriyor niye alalım?
Kesinlikle katılmıyorum. Telefon ekranı 120 Hz olsa bile, şahsen pilin bitmemesi için ayarlardan tekrar 60 Hz'e çekmek isterim.

Uzun kullanımda, maalesef hiçbir Android işletim sistemli telefonun Apple işletim sistemli telefonu alt edemediğini düşünüyorum. Dostlar, kamera kalitesinden tutun işlemci performansına kadar, Android telefonlar 9-10 ay sonra amiralliğini kaybediyor gibi görünüyor. Piyasada şu anda iPhone 7'den daha iyi fotoğraf çeken bir Android var mı acaba? :D
 

Geri
Yukarı