Farklar neler acaba tam olarak ?Değer bütçe yetiyorsa 10.000 daha verilir.
işlemciFarklar neler acaba tam olarak ?
Dostlar merhaba. Ablam bir telefon bakıyor ve iPhone 15 alacak bende koyabiliyorsa 10 daha koyup iPhone 16 almasını önerdim. Sizce aradaki fiyata değer mi?
Çok mu fark var ?işlemci
Hocam bende bunları önerdim ama klasik IOS ile devam etmek istiyor. O yüzden eledik.İkisini de önermem
![]()
Samsung Galaxy S24+
Samsung Galaxy S24+ SM-S926B detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
![]()
Samsung Galaxy S25+ (256 GB)
Samsung Galaxy S25+ SM-S936B detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Hocam maalesef 2.elde istemiyor konu sadece 15 vs 16Bence düz almak mantıksız. 60Hz ekran olması büyük saçmalık. Bence ikinci el düşünürsen 14 Pro Max veya 15 Pro bulunabilir.
Çok mu fark var?
Hocam bende bunları önerdim ama klasik iOS ile devam etmek istiyor. O yüzden eledik.
Hocam maalesef 2.elde istemiyor konu sadece 15 vs 16
Çok mu fark var?
Hocam bende bunları önerdim ama klasik iOS ile devam etmek istiyor. O yüzden eledik.
Hocam maalesef 2.elde istemiyor konu sadece 15 vs 16
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.