iPhone 15 alınır mı?

semih Bdt

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ5 12400F
ASUS RTX 4060Tİ
8X2 16 GB RAM
1 yıldır Redmi 12 kullanıyorum ve kasmaya başladı ne yazik ki. Bende 15 düşünüyorum, sizce nasıl? Babam da 16 Pro var iOS'a biraz aşinayım.

1 yıldır Redmi 12 kullanıyorum ve kasmaya başladı ne yazik ki. Bende 15 düşünüyorum, sizce nasıl? Babam da 16 Pro var IOS'a biraz aşinayım.

Alınır tabii ki de.

Yani bütçen maksimum ne kadar?
İkinci el olmamasını istiyorsan alınır bence sıfır 15. yakında 17e gelecek acelen yoksa 4 Martı bekle.

Yani bütçen maksimum ne kadar?
İkinci el olmamasını istiyorsan alınır bence sıfır 15. yakında 17e gelecek acelen yoksa 4 Martı bekle.

50 maksimum Türk Telekom'da var 50 diyorlar cam kırılmaz şarj aleti kılıf falan. 17 beğenemiyorum ben 16e baktım bana göre değillya. E serisini beğenemedim.

50 maksimum Türk Telekom'da var 50 diyorlar cam kırılmaz şarj aleti kılıf falan. 17 beğenemiyorum ben 16e baktım bana göre değillya. E serisini beğenemedim.
Bu bütçede Samsung Galaxy Z Flip 7 FE - Samsung S25 - Samsung S25 Edge gibi telefonlara ne dersin?

50 civarına çıkar zaten büyük ihtimalle ilk başta fiyatı. Yani bilmiyorum senin tercihin tabii ama 15 le aynı ekran yani dinamik adalı olarak çıkacak söylentisi var. Ekran aynı olursa tek eksiği ikinci kamera kalıyor. Artıları da eksiğini kapatır bence daha güncel işlemci daha fazla RAM yapay zeka desteği vs. bence beklenmeye değer bir cihaz olabilir. Söylediklerim tabii ki de söylentilerden ibaret şu an.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı