iPhone 15 alınır mı?

Bütçe
bir

babafıngo31

Zeptopat
Daha fazla  
Selamlar hocam, şu an kullandığım Samsung'u 36'yı yaz a doğru değiştirmeyi düşünüyorum. Yeni telefon olarak da iPhone tercih etmek istiyorum. Ben günde 12 saat çalışıyorum, yani aslında telefonu kullanacak çok da bir vaktim yok. Aslında ama senelerdir Android kullanıyorum, bir kere olsun deneyimlemek istiyorum. Gündelik işlerim için iPhone 15'i seçtim. Kullanan, deneyimleyen biri varsa yazabilir mi? 60 Hz ekran falan yetiyor mu, yoksa zorlayıp 15 Pro mu almalıyım? Bilgili biri varsa yazarsa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
15 Pro IPhone'un en dengeli cihazı sıfır 15 parasına 15 Pro bulunabilir titanyum kasa ideal ekran boyutu güzel kamera 120Hz ekran var ki şart 15 Pro'dan 17 Pro'ya geçtim batarya harici pişmanım 15 Pro'yu gün içinde 1. kere şarja takardım.

15 Pro IPhone'un en dengeli cihazı sıfır 15 parasına 15 Pro bulunabilir titanyum kasa ideal ekran boyutu güzel kamera 120Hz ekran var ki şart 15 Pro'dan 17 Pro'ya geçtim batarya harici pişmanım 15 Pro'yu gün içinde 1. kere şarja takardım.

Hangi rengi aldın? Abis ve gümüs arasında kaldım.

Ayrıca bunu da eklemek istiyorum iPhone 15 Pro ve üstünde Apple inteligence var fakat düz iPhone 15'te yok.

Edit: iPhone 15 Pro üstünde aksiyon butonu dediğimiz tuş var fakat iPhone 15'te yok gibi küçük farklarda var.

Ayrıca bunu da eklemek istiyorum iPhone 15 Pro ve üstünde Apple inteligence var fakat düz iPhone 15'te yok.

Edit: iPhone 15 Pro üstünde aksiyon butonu dediğimiz tuş var fakat iPhone 15'te yok gibi küçük farklarda var.

Action button, 120Hz ekran, 3x telefoto kamera, adaptif True Tone flash, Lidar sensörü ve kameraların sensörleri de daha büyük. 15 Pro'nun tek eksisi ısınması o da titanyumdan kaynaklı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı