iPhone 15 almaya değer mi?

liera

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Intel Core i7-12650H 32GB RAM 2TB NVME SSD 8GB RTX4060
Bütçe 50k ve Vodafone üzerinden bir IP 15 almayı düşünüyorum. Şu anki telefonum S21 FE öyle çok almaya değer mi?

Bütçe 50k ve Vodafone üzerinden bir IP 15 almayı düşünüyorum. Şu anki telefonum S21 FE öyle çok almaya değer mi?

Düz telefon olarak kullanıp WhatsApp, Instagram ve Twitter'a gireceksen değmez bence.

Oyun oynayacaksan belki. Ama o konuda da Android'de daha uçuk şeyler yapabiliyorsun.

iPhone 15 alacağınıza 2-3 ay daha bekleyin S24 Ultra alın aynı paraya daha üst segment cihaz alırsınız.

S23 Ultra bile 65k hocam S24 Ultra 75k bulur bütçem 50k o da taksit ile.

Açık söyleyeyim sizin yerinize olsam S23 Ultra alırdım. S23 Ultra düz iPhone 15'ten daha iyi.

Hocam bir de cihazı satarken değer düşmemesi için IP15 tercih etmek istiyorum.

Düz telefon olarak kullanıp WhatsApp, Instagram ve Twitter'a gireceksen değmez bence. Oyun oynayacaksan belki.

Oyun için alıyorum ve bir de kamerası için.

S23 Ultra bile 65k hocam S24 Ultra 75k bulur bütçem 50k oda taksit ile.
S23 Ultra 256/12 48.000 civarında.
Hocam bir de cihazı satarken değer düşmemesi için IP15 tercih etmek istiyorum.
Uzun süre kullanacaksanız iPhone 15 almanıza hiç gerek yok, zaten uzun süre kullandığınızda onun da değeri düşecek. Eğer 1-2 yıla bir telefon yenileyecekseniz iPhone alın.
Açık söyleyeyim sizin yerinize olsam S23 Ultra alırdım. S23 Ultra düz iPhone 15'ten daha iyi.
Fiyattan bağımsız bakarsak işlemci ve kamerada bazı konularda 15 daha iyi, ama fiyata göre degerlendirirsek S23 Ultra ezer.

S23 Ultra 256/12 48.000 civarında.

Uzun süre kullanacaksanız iPhone 15 almanıza hiç gerek yok, zaten uzun süre kullandığınızda onun da değeri düşecek. Eğer 1-2 yıla bir telefon yenileyecekseniz iPhone alın.

Fiyattan bağımsız bakarsak işlemci ve kamerada bazı konularda 15 daha iyi, ama fiyata göre degerlendirirsek S23 Ultra ezer.
hocam vodafoneden alacağım hat üzerine ve orda s23 ultra yok düz s23 düz ip15 falan var yani öyle bir seçeneğim yok

Sosyal medyaya çok fazla video yükleyip telefonda iş yapmıyorsan androidden devam edebilirsin. Onun dışında vade farksız taksitli almak evet mantıklı. Satarken de rahat ve değerinde satarsın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı