iPhone 15 ile 16 arasında fark var mı?

iPhone 16 modelinin işlemcisi daha iyi 1 sene daha fazla güncelleme desteği var iPhone 15 de 6 GB RAM bulunurken 16 da 8 GB RAM.

15 prodan 16 proya geçtim. Geçişte 3-4 gün iki telefonu aynı anda kullandım, telefonlardan birini elime aldığımda kamera tuşu var mı diye bakmadığım sürece hangi telefonun elimde olduğu anlayamadım

İllaki her serinin kendine göre üstünlüğü oluyor ama iPhone son 4-5 senedir aynı cihazı çıkarıyor aynı özellikle başka markalar çok geliştirdi kendini iPhone Android'in 2020'si gibi halen ama ben 14 Pro kullanıyorum 16 Pro'ya kadar (güncel olan) pek bir fark göremedim biraz 17 iyi gibi eğer çok fark yoksa güncel olanı al yeni her zaman iyidir.

Var işlemci birisi a16 diğeri a18 kullanıyor. Batarya 200 mah artış, hızlı sarj 5 watlık artış, kamera kısmında bir iki farklı yeni teknoloji, en önemlisi 6gb rame karşılık 16 8 gb ram kullanıyor. Temel farklar bunlar açıkçası ben de android kullanıcısıyım uzun süredir geçmeyi düşünüyorum fakat gel gör ki her sene aynısının üstüne bir iki şey yapıp süsleyip gönderiyorlar. Sanırım hiç bir zaman geçemeyeceğim çünkü 60 bin liraya yaptıkları telefonla Android olarak 2 kat daha donanımlısını alıyorsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı