- Makaleler
- 1
Ne var mesela?IPhone'da olmayan çok şey Samsung'da var bunu Samsung fanı olduğum için söylemiyorum.
Ne var mesela?IPhone'da olmayan çok şey Samsung'da var bunu Samsung fanı olduğum için söylemiyorum.
Ne var mesela?
İkisi arasında ki fiyat farkına değmez.Merhaba iki telefondan hangisine geçilir sizce? 13 ile 15 arasındaki fark çok mu? iPhone 15 9taksit 69k dediler çarşıda. Hepsiburada'da Hepsiburada limiti ile 3 taksit 65k denk geliyor sizce nasıl olmalı ne yapmalıyım?
Evet, istiyorum. Samsung'ta olup Apple'da olmayan nedir?Benimle bu konuyu tartışmak mı istiyorsun?
Hocam peşin fiyat değil bu taksitli halleri S24 Ultra zaten peşin fiyatı 70k üstü. Taksitli halini düşünmek istemiyorum.
Taksit Fiyatı Bu Düz 15 256 GB 55K
Evet, istiyorum. Samsung'ta olup Apple'da olmayan nedir?
Split view iOS 13'ten beri var. Pas geçtim. Başka?En basitinden ekran bölme özelliği deyim.
Split view iOS 13'ten beri var. Pas geçtim. Başka?
Hayır, fanboy değilim. Tecno Spark 8C kullanarak daha önce tecrübe etmediğin telefonlar hakkında konuşuyorsun. Ben iPhone 3G döneminden beri iPhone kullanıyorum. Bu 15 yıllık süreçte elime Asus ZenFone 5 Max gibi Türkiye'de nadir bulunan, alanında çok güçlü telefonlarda kullandım.Konuşmaya başladı yine iPhone fanboy.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.