iPhone 15 mi iPhone 13 mi?

15 daha uzun ömürlü, yazılım desteği gidene kadar kasmadan kullanabilirsiniz, tabi yazılım desteği bittikten sonra da kullanabilenler var kişiden kişiye değişir. 13 yerine 15 alırsanız 2 yıl daha uzun süre kullanırsınız. Aradaki fark daha sonra belli olur. Ben olsam kapalı kutu veya sıfır ayarında bir 14 Pro bulmaya çalışırdım taksitle alınması gerekmiyorsa.

Hocam peşin fiyat değil bu taksitli halleri S24 Ultra zaten peşin fiyatı 70k üstü. Taksitli halini düşünmek istemiyorum.

Taksit Fiyatı Bu Düz 15 256 GB 55K

Hocam düz model IPhone'ler hem kazık hem de çok kötü oluyorlar. 1.si 1 yıl önce çıkmış A16'yı kullanıyor IP15. Hem 60Hz hem de 6.1 inç. Telefonunuz nedir bilmiyorum fakat 6.5 veya üstü bir boyuttaysa telefonunuz çok kötü bir deneyim olur başta. Ayrıca küçük telefon küçük batarya da demek oluyor. Bu da pil ömrünü azaltıyor. Telefon Karşılaştırma - Epey Bu linkteki telefonlara bakın bence. iPhone alacaksanız Pro serisi dışında bakmayın.

Konuşmaya başladı yine iPhone fanboy.
Hayır, fanboy değilim. Tecno Spark 8C kullanarak daha önce tecrübe etmediğin telefonlar hakkında konuşuyorsun. Ben iPhone 3G döneminden beri iPhone kullanıyorum. Bu 15 yıllık süreçte elime Asus ZenFone 5 Max gibi Türkiye'de nadir bulunan, alanında çok güçlü telefonlarda kullandım.

Telefonları kullanmadan insanları yanlış yönlendirmeyin. Bugün Samsung'un sahip olduğu çoğu özelliğin mimarı Apple'dır. Cloud sisteminden tut, OIS'i Instagram gibi uygulamalara ilk entegre eden marka Apple. 2017'li dönemlerde bir fotoğrafın kalitesinden Android mi iOS mu ayıkabiliyorduk..

Yaşın küçük kardeşim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı