iPhone 15 pil sağlığı 6 ay, 230 döngüde 99'a düşmesi normal mi?

Laz Ziyaaaa

Hectopat
Daha fazla  
iPhone 15 pil sağlığı 6 ay, 230 döngüde 99'a düştü normal mi? Ayrıca 6 ayda 230 şarj döngüsü normal mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
1000 döngü için hedeflenen pil sağlığı yüzde 80'dir siz ne bekliyordunuz ki, gayet normaldir.
İnsanlar Iphone aldıklarında genelde çok büyük beklentiler ve titizlik içinde oluyorlar. Geçen hafta SE 2020 telefonumu sattım adam bana pili değişti mi şu değişti mi bu değişti mi diye soruyor? Telefon 5 yaşında üstündeki orjinal pil ile gideceğini veya serviste telefonun ikinci el değeri kadar batarya yenileme yapılmasını istiyorlar.

İnsanlar Iphone aldıklarında genelde çok büyük beklentiler ve titizlik içinde oluyorlar. Geçen hafta SE 2020 telefonumu sattım adam bana pili değişti mi şu değişti mi bu değişti mi diye soruyor? Telefon 5 yaşında üstündeki orjinal pil ile gideceğini veya serviste telefonun ikinci el değeri kadar batarya yenileme yapılmasını istiyorlar.

İnsanlar şaşırtıcı. Pili değişti mi diye sadece soruyor muhtemelen o beklentiye girmemek gerekiyor o telefonda.

iPhone 15 pil sağlığı 6 ay, 230 döngüde 99'a düştü normal mi? Ayrıca 6 ayda 230 şarj döngüsü normal mi?

Az bile.

1763982022636.png

İnsanlar iPhone aldıklarında genelde çok büyük beklentiler ve titizlik içinde oluyorlar. Geçen hafta SE 2020 telefonumu sattım adam bana pili değişti mi şu değişti mi bu değişti mi diye soruyor? Telefon 5 yaşında üstündeki orijinal pil ile gideceğini veya serviste telefonun ikinci el değeri kadar batarya yenileme yapılmasını istiyorlar.

Sırf bu tarz saçma sapan takıntıları olan insanlar yüzünden pil bilinmeyen parça uyarısı vermesin diye cihazı direnç ile kandırıyorlar direnç patladığı zaman kullanıcıya extra masraf olarak geri dönüyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı