iPhone 15 pil sağlığı için nasıl kullanılmalı?

xepadd

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar iPhone 15 aldım 1 haftalık daha, orijinal adaptör ve kablo kullanıyorum iyileştirilmiş şarj açık, evdeyken 20 80 dışarı çıkarsam 100 yapıyorum (1 kere 100 yaptım daha çıkmadığım için dışarı), Mobile Legends tarzı oyunlar oynayacağım şarjda oynamayı düşünmüyorum ama, sorun olur mu pil sağlığı?

Şu anki yapman gerekenleri sürdürürsen ekstra başka bir şey yapmana gerek yok. İlk zamanlar olduğu için bu kadar kafana takıyorsun. Zamanla zaten umursamamaya başlayacaksın.

80 e kadar sarj edip salmana gerek yok bence Samsung cihazlarda bir ayar var apple da varsa bence onu yap yeterli olur (Adaptif
Siz uyurken %80 seviyesinde şarj etmeyi durdurur ve siz uyanmadan önce Temel ayarına geçer. Uyku süresi telefon kullanım şeklinize bağlı olarak tahmin edilir.) 20 altina bende indirmemeye calismiyorum galaxy s22 var bende de

80'e kadar şarj edip salmana gerek yok bence Samsung cihazlarda bir ayar var Apple da varsa bence onu yap yeterli olur (adaptif
Siz uyurken %80 seviyesinde şarj etmeyi durdurur ve siz uyanmadan önce temel ayarına geçer. Uyku süresi telefon kullanım şeklinize bağlı olarak tahmin edilir.) 20 altina bende indirmemeye calismiyorum Galaxy S22 var bende de.

Maneul olarak kendim yapmam daha rahatlatıcı.

Ağır oyunlar oynamak elbette cihazın ısınmasına ve haliyle pili daha çok yoracaktır. Buna biraz dikkat edersen pilini koruyabilirsin fakat emin ol bir zaman sonra takmayacaksın.

Yok oynadaığım 2 oyun var mobilde Mobile Legends ve Clash Royale. Ağır oyunlar olduğunu düşünmüyorum.

Yok oynadaığım 2 oyun var mobilde Mobile Legends ve Clash Royale. Ağır oyunlar olduğunu düşünmüyorum.
iPhone 12 kullanıyorum ve iki oyuna da ara ara giriyorum. Bende herhangi bir sorun teşkil etmiyor. Tabii fazla abartıp cihazın sıcaklığını göz ardı etmemek şartıyla.

Maneul olarak kendim yapmam daha rahatlatıcı.
Senin secimine kalmis o ben sana attigim sekulde kullaniyorum 1.5 yildir en son baktigimda 97 falandi suanda 95 dir muhtemelen pil sagligi sarjda oynama kesinlikle zaten apple larda sogutma sistemi yok nerdeyse bataryayi çürütme bosuna. Hayirli olsun telefonun

Technopat Haberler

Geri
Yukarı