Şarjdayken açmana gerek yok yavaşlatır.Hocam düşük güç modunun ne gibi bir zararı var ben yüzde 30 da açılsın diye otomasyon kurdum.Birde şarj olurken otomatik açılsın diye otomasyon kurdum.O şekilde kullanıyorum.
Şarjdayken açmana gerek yok yavaşlatır.Hocam düşük güç modunun ne gibi bir zararı var ben yüzde 30 da açılsın diye otomasyon kurdum.Birde şarj olurken otomatik açılsın diye otomasyon kurdum.O şekilde kullanıyorum.
Şarj dolumunu yavaşlatıyorsa batarya için iyi birşey değilmi?Şarjdayken açmana gerek yok yavaşlatır.
Değil, yavaş şarj olmasının iyi bir yanı yok.Şarj dolumunu yavaşlatıyorsa batarya için iyi bir şey değil mi?
Hocam düşük güç modunun ne gibi bir zararı var ben yüzde 30 da açılsın diye otomasyon kurdum. Bir de şarj olurken otomatik açılsın diye otomasyon kurdum. O şekilde kullanıyorum.
Hocam şöyle birşey var bende 16 pro var önceki iphone modelleri nasıl bilmiyorum ama varsayılan olarak kendisi yüzde 20 altına düşse de açmıyordu düşük güç modunu.Hocam benim bildiğim pili öldürüyor benim bundan önce iPhone 11 kullanıyordum 0 almıştım mağazadan sürekli düşük pil modu kullandığım için pil sağlığım 3 ayda 95'e falan düşmüştü.
Hocam şöyle bir şey var bende 16 Pro var önceki iPhone modelleri nasıl bilmiyorum ama varsayılan olarak kendisi yüzde 20 altına düşse de açmıyordu düşük güç modunu.
Ekrana seçenek gelmiyordu sadece dinamik ada da şarj 20ye düştü diye bildirim geliyor.Seçenek olarak sunuyor.
Şarj dolumunu yavaşlatıyorsa batarya için iyi bir şey değil mi?
Hocam kafa olarak tamamen aynıyız ben sadece iyileştirilmiş şarj açık şekilde kullanıyorum birde videoda gördüm adam otomasyon yapmış daha hızlı dolsun diye ekran parlaklığını kısıyor wifi bt kapıyor ve düşük güç moduna geçiyor otomasyon olarak yaptım bunları şuan öyle kullanıyorum.Bir zararı var mıdır ki ?Bataryanın ısınması batarya için kötü bir durum. Ondan optimize şarjda daha fazla ısınmasın diye %80'den sonra yavaş şarja geçiyor.
Genel olarak 20'de şarja takıp 80 civarında alsan yeter de artar. Yok düşük güç falan ne gerek var. Kullan geç işte dünyanın sonu olmayacak pil sağlığın %98'e düştüğünde.
Hocam kafa olarak tamamen aynıyız ben sadece iyileştirilmiş şarj açık şekilde kullanıyorum bir de videoda gördüm adam otomasyon yapmış daha hızlı dolsun diye ekran parlaklığını kısıyor Wi-Fi BT kapıyor ve düşük güç moduna geçiyor otomasyon olarak yaptım bunları şu an öyle kullanıyorum. Bir zararı var mıdır ki?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.