iPhone 15 pişmanlık mı?

15 altı pişmanlık yaratabilir, kişiden kişiye değişir. Fakat 15 yaratmaz. En önemlisi Type-C destekliyor. Örneğin bendeki laptop Type-C kafeye vs. gidince ekstra şarj cihazı götürmem gerekmiyor. 60 Hertz olması kişiden kişiye değişir. Telefonda oyun vs. oynamıyorum sadece iş, sosyal medya vs. için kullanıyorum ve bu beni rahatsız etmiyor diyorsan bir problem yaratmaz.

15 altı pişmanlık yaratabilir, kişiden kişiye değişir. Fakat 15 yaratmaz. En önemlisi Type-C destekliyor. Örneğin bendeki laptop Type-C kafeye vs. gidince ekstra şarj cihazı götürmem gerekmiyor. 60 Hertz olması kişiden kişiye değişir. Telefonda oyun vs. oynamıyorum sadece iş, sosyal medya vs. için kullanıyorum ve bu beni rahatsız etmiyor diyorsan bir problem yaratmaz.

60 bile yetiyor hocam pes falan oynuyorum çünkü.

Bir de gençler iOS 18 yüklü geldi 26 ya güncelleyeyim mi?

Pişmanlık değil, 26'ya güncelleme hocam şu an. 26.3 kararlı sürümü bekle. 26.2 ve 26.3'te dokunmatik sorunları ve çökmeler yaşıyorum.

13 kullanıyorum 1.5 yıldır hiçbir sorun yaşamadım hala ilk günkü gibi performansı var 13 bile fazlasıyla yetiyor milletin para verdim deyip ekstrem beklentilere girmesi dışında fazlasıyla yetecek bir telefon benim görüşüme göre.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı