iPhone 15 Plus mı, 15 Pro Max mi?

55.000 TL verip 60 Hz kullanmak akıl karı değil yüksek Hz ile kullanmaya alıştıysanız özellikle.

Yazdıklarınıza göre aradaki fiyat farkını öderken zorlanacaksınız. 120 Hz ve telephoto sensörü dışında hissedilir bir fark olmaz. Tabii iPhone şart değilse, üstte de belirtilen gibi S23 modelleri fiyat performans açısından çok daha mantıklı olurlar, kaldı ki globalde S23 Ultra ile 15 Pro Max'in lansman fiyatarı neredeyse aynı (ayrıyeten eğer Macbook'lu, adaptör kitli bir Apple ekosisteminiz yoksa ''illa iPhone'' gibi bir şart koymak çok mantıksız.)

iOS işletim sisteminde çok önemi yok 60 Hz'in. Zaten akıcı. Çok fark yok arada bizzat kendim kullanıyorum. Oyunlarda fark oluyor sadece.
iPhone 12 kullanıcısıyım, öyle bir durum söz konusu dahi değil. Ekrandaki CoF sayısı ve Hz evrenseldir. iOS'un animasyonlarının smooth olduğu inkar edilemez bir gerçek fakat 350 dolarlık, 120 Hz ve frame drop yemeyecek depolama biçimine & SoC'a sahip telefonun bile herhangi bir 60 Hz iPhone'dan daha akıcı bir deneyim sunduğu aşikar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı