iPhone 15 Pro 128 GB yeter mi?

Evet destekliyormuş fakat ilginç kısmı onlarca model arasından sadece en yeni modelin en üst 2 segmentini desteklemesi biraz düşündürücü. O kadar para vermişken en güncelini alırdım ben fakat siz bilirsiniz. Hem gelecek yıllarda çıkacak AI güncellemelerine de yetişir muhtemelen.
A17 çip olan Telefonlara gelecek bu ai desteği diye biliyorum. 15pro altı a17 değil galiba. Bir de ram durumu vardı

Bu ülkede artık beni ne şaşırtır dedikçe birşey cikiyo😂😂 eski telefon antika değerine mi geliyoda yenisinden pahalı 😂😂😂😂 inanılmaz. Yeni telefon satış adedini yüksek çıkartmak için de uygulaniyor olabilir eğer genel birşeyse bu. İşte bu sene 15 den x adet sattık. Ama en az yuzdey 20-30 u 14 ile aynı para bari 15 alak der😂

15 seriside aynı olacak bunun antikayla alakası yok tamamen fiyatlamadan kaynaklı.

Saçma fiyat politikası olduğunu belirtmek için yazdım. Apple yaptığı saçmalıklar bitmez zaten. 50k telefona 60hz koymuş adamlar
50k olmasının sebebi yüce devletimizin aldığı vergi Samsung’un ucuz olmasının sebebi kâr oranını düşüp tutup fiyat bandını aşağı çekmesi ki bunu apple ve çinli telefon pazarına tamamen kaptırmamak için yapıyor. 60hz olayına kısmen katılıyorum çünkü 60hz bi androidle 60hz bi iPhone aynı akıcılıkta değil. 50k iPhone alıcısıda olur çünkü değer kaybetmiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı