iPhone 15 Pro 256 GB alınır mı?

Yer
Çanakkale
Daha fazla  
Meslek
Küçük Girişimci
15 Pro 256 GB natürel titanyum modelini almayı düşünüyorum. Güncel itibarıyla kronik bir sorunu vs. var mı? Kullanan arkadaşlar yorumlarsa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Herhangi bir problemi yok, kendi öznelinde alınabilir bir ürün fakat büyük ekran sorun değilse aynı fiyata S24 Ultra var. Panel, SoC, arka kamera paketi, ön kamera ve premium hissiyatında üstün.

Yanıtınız için teşekkür ederim fakat Android düşünmüyorum.

Alınır mı sorusu şu şekilde. iPhone istiyorsan alınır. Android istiyorsan S24U bak. İkiside mükemmel cihazlar ama bence S24U hiçbir yenilik sunmuyor. Ben olsam S24U yerine S23U yada iPhone 15 Pro alırdım. Hepsi arasından yine 15 Pro.

Yanıtınız için teşekkür ederim fakat Android düşünmüyorum.
Kesinlikle alınır o zaman. 5X Optik zoom ve iyi batarya için Pro Max te bakabilirsiniz.

Alınır mı? Sorusu şu şekilde. iPhone istiyorsan alınır. Android istiyorsan S24U bak. İkisi de mükemmel cihazlar ama bence S24U hiçbir yenilik sunmuyor. Ben olsam S24U yerine S23U ya da iPhone 15 Pro alırdım. Hepsi arasından yine 15 Pro.

Kesinlikle alınır o zaman. 5X Optik Zoom ve iyi batarya için Pro Max'te bakabilirsiniz.

Teşekkürler. Android zaten düşünmüyorum.

Bütçen varsa al geç pişman olmazsın.

Biriktiriyoruz almak için :)

Soyulma falan yaşamadım hocam. Mavi aldım. Ben düz aldım. Arkadaşımda Pro var oda yaşamadı.

Anladım teşekkür ederim.

Alınır mı? Sorusu şu şekilde. iPhone istiyorsan alınır. Android istiyorsan S24U bak. İkisi de mükemmel cihazlar ama bence S24U hiçbir yenilik sunmuyor. Ben olsam S24U yerine S23U ya da iPhone 15 Pro alırdım. Hepsi arasından yine 15 Pro.

Kesinlikle alınır o zaman. 5X Optik Zoom ve iyi batarya için Pro Max'te bakabilirsiniz.

Pro Max ekran olarak büyük geliyor ya bir de batarya+5X Zoom için de o kadar vermeye değmez diye düşünüyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı