iPhone 15 Pro 256 GB alınır mı?

Hocam kullanıma engel kusur yok ise alınır da çizikler konusunda ne yapılabilir sence garanti vs falan iş görür mü o konuda ne yapabilirim?

Çiziklerde şöyle her kenarda 1-2 tane toplam 4 kenarda 7-8 tane bunun gibi çizik var.

Bir de üstte attığım resimdeki gibi kameranın çerçevesinde çizikler var.

@Kingsemih hocam sizde bakabilirsiniz.

Eki Görüntüle 2313254

Hocam çiziksiz olsa bu fiyata bulamazsınız zaten. Ha içinize sinmiyor ise almayın. Ya da biraz daha pazarlık yapın.

Bütün köşelerde en 2 toplamda 7-8 çizik dahi olsa bilemi hocam.
Hocam siyah renkte çizikler iyice göze batar. Net olarak cihazın fotoları lazım. İş arkadaşınızdan isteyiniz biz de görelim cihazı. Kabaca ben anladım 54'e de alınabilir diyorum yine de.

Alınır hocam tereddüt etmeyin.
TR cihazı ile aralarında hemen hemen 25k fark var.

Hocam tabii ki de mantıklı alınır ama attığım fotoğraflara baktınız mı 7-8 tane çizik var telefonda belli olan şekilde

Sıfırıyla 25k fark var ama aynı durum olup aynı garanti ve aynı pil sağlığı ile 63'e satan da var aslında Total'de 8-9klık bir fiyat farkı var tabii 63'e satılanda 1 tane bile çizik yok onu da göz önünde bulundurmak lazım.

Olay şuna geliyor aslında 8-9k fiyat farkı ile çizikli telefon alınır mı? Ya geliyor.

Hocam tabii ki de mantıklı alınır ama attığım fotoğraflara baktınız mı 7-8 tane çizik var telefonda belli olan şekilde.

Sıfırıyla 25k fark var ama aynı durum olup aynı garanti ve aynı pil sağlığı ile 63'e satan da var aslında Total'de 8-9klık bir fiyat farkı var tabii 63'e satılanda 1 tane bile çizik yok onu da göz önünde bulundurmak lazım.

Olay şuna geliyor aslında 8-9k fiyat farkı ile çizikli telefon alınır mı? Ya geliyor.

Yurt dışı cihazı alın o zaman 30 telefon desen 30 açma fiyatı desen 60k oluyor.

O telefonu size bedavaya satıyor ve hala düşünüyor musunuz? Çizik olsun ne fark eder kılıfla kullanmayacak mısın zaten. Pil sağlığı da gayet iyi garantisi de uzun süre var. Ek olarak kameralarda da direkt olarak çizik yok. Ben 15 Pro 256 GB için 60k bütçe düşünüyordum kendim için.

O telefonu size bedavaya satıyor ve hala düşünüyor musunuz? Çizik olsun ne fark eder kılıfla kullanmayacak mısın zaten. Pil sağlığı da gayet iyi garantisi de uzun süre var. Ek olarak kameralarda da direkt olarak çizik yok. Ben 15 Pro 256 GB için 60k bütçe düşünüyordum kendim için.

Alınır hocam tereddüt etmeyin.
TR cihazı ile aralarında hemen hemen 25k fark var.

Hocam siyah renkte çizikler iyice göze batar. Net olarak cihazın fotoları lazım. İş arkadaşınızdan isteyiniz biz de görelim cihazı. Kabaca ben anladım 54'e de alınabilir diyorum yine de.

Hocam çiziksiz olsa bu fiyata bulamazsınız zaten. Ha içinize sinmiyor ise almayın. Ya da biraz daha pazarlık yapın.

Fotoğraflar söyle çektim şimdi telefonu artık kesin bir söyleşi yapabilirsiniz.

IMG_7120.jpeg

IMG_7118.jpeg

IMG_7117.jpeg

IMG_7113.jpeg

IMG_7122.jpeg

Olay şöyle olmuş telefonu aldığı ilk gün daha kılıfı falan almadan şansına düşmüş ve bu çiziklerin hepsi o düştüğünde olmuş başkada düşürmemiş telefonu bayağı bir takla atmış ama telefon.

Kamerada olan çizikler kullanıma engel değil kamerada sorun yok takır takır çekiyor.

Bu arada etiketliyemediğim arkadaşlarda cevaplayabilir yer olmadığı için hepinizi etiketliyemedim kusura bakmayın doğru ve dürüst yorumlarınız benim için çok önemli teşekkür ederim şimdiden.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı