iPhone 15 Pro 256 GB alınır mı?

Hocam uzaktan belli olmuyor böyle dibinden bakınca belli oluyor başta ben toz sandım silince geçmeyince anladım çervelerdeki gibi yoktu ama dikkatli bakınca belli oluyor.

Kamera her şeydir. Kamerada çerçevesinde kamera camına gelmeyen bir şey ise düşünülür ama kamera camında olan en ufak hatalı cihazı ben almam. 54'e gayet temiz 14 Pro alırım gerekirse. 15 Pro yerine 14 Pro alırsan da neredeyse hiçbir şey değişmez hayatında en azından kafan rahat olur.

Kamera her şeydir. Kamerada çerçevesinde kamera camına gelmeyen bir şey ise düşünülür ama kamera camında olan en ufak hatalı cihazı ben almam. 54'e gayet temiz 14 Pro alırım gerekirse. 15 Pro yerine 14 Pro alırsan da neredeyse hiçbir şey değişmez hayatında en azından kafan rahat olur.

Hocam kamerada çizik var derken yanlış anlattım sanırım ya da yanlış anladınız kameranın çerçevesinde var çizik.
Resimdeki gibi şu şekilde.

IMG_7059.jpeg

Kamerada ya da çekiminde bir sıkıntı yok kamera normal.

Hocam kamerada çizik var derken yanlış anlattım sanırım ya da yanlış anladınız kameranın çerçevesinde var çizik.
Resimdeki gibi şu şekilde.
Tamam o kabul edilebilir bir şey. Bir de cihazın fotoğrafı varsa elinizde atma şansınız varsa uzaktan da olsa bir de bizler bakalım.

Fiyat güzel, 17 ay garantili ve pil sağlığı iyi. Kozmetik açıdan ziyade kullanıma engel bir kusur yok ise net alınır cihaz.

Hocam kullanıma engel kusur yok ise alınır da çizikler konusunda ne yapılabilir sence garanti vs falan iş görür mü o konuda ne yapabilirim?

Çiziklerde şöyle her kenarda 1-2 tane toplam 4 kenarda 7-8 tane bunun gibi çizik var

Bir de üstte attığım resimdeki gibi kameranın çerçevesinde çizikler var.

@KİNGSEMİH hocam sizde bakabilirsiniz.

IMG_7023.jpeg

Hocam kullanıma engel kusur yok ise alınır da çizikler konusunda ne yapılabilir sence garanti vs falan iş görür mü o konuda ne yapabilirim?

Çiziklerde şöyle her kenarda 1-2 tane toplam 4 kenarda 7-8 tane bunun gibi çizik var

Bir de üstte attığım resimdeki gibi kameranın çerçevesinde çizikler var.

@KİNGSEMİH hocam sizde bakabilirsiniz.

Eki Görüntüle 2313254
Tamam kozmetik bu durumdaysa alınır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı