iPhone 15 Pro 256 GB alınır mı?

iPhone 15 serisi ne gibi yenilik sunuyor?
S24 serisinda yenilik olarak bir Galaxy AI var
Google lensi cihaza entegre etmekten mi bahsediyorsunuz? Yada appledan özenip yaptığı titanyum ve en güzel özelliği olan edgeyi kaybetmesi. S23U çok daha iyi bana göre işlemci dışında. Özellik olarak S24U daha iyi olsada. Galaxy AI dediğiniz şey yazılımsal yine söyleyeyim. 15 serisi yine o kadar yenilik sunmuyor fakat S24-S23U arasındaki farktan daha fazla.

Hiçbir yenilik sunmuyor? 💀🤡🤡🤡🤡 o sırada sadece titanyum kasa işlemci değiştirip piyasa 15 sürünce apple.
8D8G3ün verdiği kamera yenilikleri ve titanyum dışında ne sunduğunu söyler misin? Galaxy AI dediğin cihaza google lensi entegre etmek. Bunu 10 yıllık androidde yapıyor. Ki S23 serisine entegre edeceklerinide açıkladılar. Bana göre yenilikten çok dezavantaj sunuyor. O düz kenralara düz çerçeve.. Tuğla mı tutuyoruz? S23U S24U dan çok daha alınabilir bir telefon fiyat farkıda söz konusuyken hele.
Biri asalet, diğeri rezalet.
1706443081280.png

1706443155537.png

Galaxy AI dediğimiz inovasyon sadece Circle to Search'ten ibaret değil. :D Ki bence bu da hafife alınmayacak bir yenilik olmuş, ss alıp, uygulamakta taratmaktansa sadece aramak istediğim görselin etrafını çiziyorum, aldığım ss'i silmekle falan da uğraşmıyorum. Kavis olayı ise tamamen öznel, S22 Ultra & S23 Ultra'ya geçme olasılığı olan birisi olarak söylüyorum, S24 Ultra'nın edge olmaması muazzam olmuş, en azından cihaz simetrik. Tek downgrade diyebileceğimiz nokta optik zoom olur, bunda da bir fark hissetmek mümkün değil, hatta zoomladığınız cisim kilometrelerce uzakta değilse S24 Ultra bariz daha iyi çekiyor, çünkü telephoto sensörü 1/3.52''den 1/2.52''e büyüdü.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı