iPhone 15 Pro aniden kapanıyor

SquaT

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, dün bir 15 Pro aldım Param Güvende ile telefonun daha önce pili ve arka cami degismis kötü bir işçilik ile dün pil 100 iken kullanmaya başladım gece 1 olunca bıraktım şarja takmadım sabah taktım 25 falan oldu kameraya girdim fotoğraf çektim birden kapandı açılmadı. Şarja taktım açıldı. Bu olay bir ila iki kere yaşadım 3. de düzeldi sonra video çektim girdim videoya bakayım dedim yine kapandı. İnceleme surecindeyim yazılım sürümü ise iOS 18, 20 saatlik bir inceleme sürem var bu telefonun ciddi bir sorunu olduğu anlamına mı geliyor. Pil 100 yan sanayi değişim olmuş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, dün bir 15 Pro aldım Param Güvende ile telefonun daha önce pili ve arka cami degismis kötü bir işçilik ile dün pil 100 iken kullanmaya başladım gece 1 olunca bıraktım şarja takmadım sabah taktım 25 falan oldu kameraya girdim fotoğraf çektim birden kapandı açılmadı. Şarja taktım açıldı. Bu olay bir ila iki kere yaşadım 3. de düzeldi sonra video çektim girdim videoya bakayım dedim yine kapandı. İnceleme surecindeyim yazılım sürümü ise iOS 18, 20 saatlik bir inceleme sürem var bu telefonun ciddi bir sorunu olduğu anlamına mı geliyor. Pil 100 yan sanayi değişim olmuş.
En kısa sürede iade edin derim, sorunlu ürün. Sonradan düzeltilirse de riske atmaya gerek yok.

Çok mu uyguna aldın? Eğer piyasanın yarı fiyatına aldıysan dursun, sorunun pilden olma ihtimali yüksek, deji marka pil takarsın düzelebilir.

Çok mu uyguna aldın? Eğer piyasanın yarı fiyatına aldıysan dursun, sorunun pilden olma ihtimali yüksek, Deji marka pil takarsın düzelebilir.

Piyasanın 5 lira falan aşağısına aldım ama arka kapak işçiliği de kötü arka kapağı ben yaparım dedimde ileride büyük sorun açar mı bilemiyorum ondan dolayı.

En kısa sürede iade edin derim, sorunlu ürün. Sonradan düzeltilirse de riske atmaya gerek yok.

Anladım sizlerin de fikirlerini alayım dedim belki yazılımsal bir sorundur diye kolay kolay vazgeçmek de istemiyordum dogrusu ama galiba durumlar öyle gösteriyor.

Piyasanın 5 lira falan aşağısına aldım ama arka kapak işçiliği de kötü arka kapağı ben yaparım dedimde ileride büyük sorun açar mı bilemiyorum ondan dolayı.

Anladım sizlerin de fikirlerini alayım dedim belki yazılımsal bir sorundur diye kolay kolay vazgeçmek de istemiyordum dogrusu ama galiba durumlar öyle gösteriyor.
Aldığın fiyata layık bir telefon değil dostum, iade et daha temiz bir telefon al, şimdiden hayırlı olsun.

Bende 15 Pro kullanıyorum. iOS 26'dayım ve telefon sorunsuz. Ayrıca telefonu 1 yıldan fazla süredir kullanmama rağmen pil sağlığım daha yeni düştü. 207. şarj döngümdeyim ve %99 pil sağlığım var orjinal pil. Aldığın telefonu nasıl kullandılarsa nispeten yeni sayılacak bir telefonun pilini değiştirmek zorunda kalmışlar. Yazılımsal bir problem ise ki sanmıyorum telefonu sıfırlayıp tekrar deneyin. Muhtemelen donanımsal bir problem var gibi iade etmenizi öneririm.

Bende 15 Pro kullanıyorum. iOS 26'dayım ve telefon sorunsuz. Ayrıca telefonu 1 yıldan fazla süredir kullanmama rağmen pil sağlığım daha yeni düştü. 207. şarj döngümdeyim ve %99 pil sağlığım var orijinal pil. Aldığın telefonu nasıl kullandılarsa nispeten yeni sayılacak bir telefonun pilini değiştirmek zorunda kalmışlar. Yazılımsal bir problem ise ki sanmıyorum telefonu sıfırlayıp tekrar deneyin. Muhtemelen donanımsal bir problem var gibi iade etmenizi öneririm.

Anladım deneyiminizden bahsettiğiniz için sağ olun ben iade mesaji hazırlayayım o zaman.

Telefon aniden kapanıyorsa ciddi bir sorunun işareti olabilir, nasıl yapıldığını tam olarak hatırlamıyorum ama bir şekilde araştırıp log kayıtlarına ulaşıp orayı inceleyerek sorunun kaynağını bulabilirsiniz ben olsam iade ederim işlem görmüş sorunlu bir cihaza benziyor arka cam işciliği kötü diyorsunuz anakart da benzer şekilde işlem gördüyse ciddi masraf çıkarabilir veya cihaz elinizde patlayabilir fiyat olarak da normal bir fiyata aldığınızı söylüyorsunuz ben olsam süre dolmadan iade ederim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı