iPhone 15 Pro hat kapanıyor

osaku

Hectopat
Daha fazla  
Geçen sene ekim gibi yurt dışı iPhone 15 Pro telefon aldım, yılbaşında sıfırlandı Mayıs gibi dün de kullanım süresi bitti. Çıkartıp diğer hat yerine takınca sıkıntı duzeldi açıldı ama bugün yine gitti ne yapabilirim, yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçen sene ekim gibi yurt dışı iPhone 15 Pro telefon aldım, yılbaşında sıfırlandı Mayıs gibi dün de kullanım süresi bitti. Çıkartıp diğer hat yerine takınca sıkıntı duzeldi açıldı ama bugün yine gitti ne yapabilirim, yardımcı olur musunuz?

Benzer hat gitme durumunu Türkiye'den satın aldığım iPhone SE 2020 telefonumda birkaç gün önce yaşadım. Hattı çıkartıp telefonu kapatıp açtığımda tekrardan sinyal almaya başlamıştı. Şu anda takılı olan IMEI'yi BTK'yı arayıp sorar mısınız kaç günü kalmış.

Benzer hat gitme durumunu Türkiye'den satın aldığım iPhone SE 2020 telefonumda birkaç gün önce yaşadım. Hattı çıkartıp telefonu kapatıp açtığımda tekrardan sinyal almaya başlamıştı. Şu anda takılı olan IMEI'yi BTK'yı arayıp sorar mısınız kaç günü kalmış.

İkinci tarafa daha dün taktım bugün gitti dediğin gibi çıkartıp tekrar takayım belki düzelir. BTK'yı aradıgımda ise şu an sistem kapalı dedi. Arar yine dönerim.

Kanka yardımcı olur musun ne yapmam gerekiyor?

Cihazınız Çin cihazı. E-SIM yok. Çözüm işaretlediğiniz cevap çözüm değil. Kapanan SIM değil de yeni açılan sime SIM kartınızı takıp ağ ayarlarını sıfırlamayı deneyebilir misiniz? Olmaz ise 2-3 defa tepsiyi çıkarıp takın.

İkinci tarafa daha dün taktım bugün gitti dediğin gibi çıkartıp tekrar takayım belki düzelir BTK'yı aradıgımda ise şu an sistem kapalı dedi arar yine dönerim.

Yılın başından beri hiç kullanılmadıysa zaten açıktır. Çıkartıp takınca muhtemelen düzelir.

Cihazınız Çin cihazı. E SIM yok. Çözüm işaretlediğiniz cevap çözüm değil. Kapanan SIM değil de yeni açılan sime SIM kartınızı takıp Ağ ayarlarını sıfırlamayı deneyebilir misiniz? Olmaz ise 2-3 defa tepsiyi çıkarıp takın.

İlk olarak ben çözüm olarak işaretlemedim otomatik oldu. 2 de en son taktıgımda kapandı açık olan yok eğer en son kapanandan bahsediyorsanız ağ ayarını nasıl sıfırlayacağım

İlk olarak ben çözüm olarak işaretlemedim otomatik oldu. 2 de en son taktıgımda kapandı açık olan yok eğer en son kapanandan bahsediyorsanız ağ ayarını nasıl sıfırlayacağım.

Genele gelip telefonu sıfırla dediğinizde sıfırlama kısmından ağ ayarlarını sıfırlayabilirsin. 2. taktığın IMEI kapanmamıştır sadece telefon görmüyordur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı