Geçen sene ekim gibi yurt dışı iPhone 15 Pro telefon aldım, yılbaşında sıfırlandı Mayıs gibi dün de kullanım süresi bitti. Çıkartıp diğer hat yerine takınca sıkıntı duzeldi açıldı ama bugün yine gitti ne yapabilirim, yardımcı olur musunuz?
Ondan bahsediyorum evet. Ayarlar>Genel altında iPhone’u aktar veya sıfırla olacak. Sıfırla diyip Ağ Ayarlarını Sıfırla’yı seçin.İlk olarak ben çözüm olarak işaretlemedim otomatik oldu. 2 de en son taktıgımda kapandı açık olan yok eğer en son kapanandan bahsediyorsanız ağ ayarını nasıl sıfırlayacağım
Genele gelip telefonu sıfırla dediğinizde sıfırlama kısmından ağ ayarlarını sıfırlayabilirsin. 2. taktığın IMEI kapanmamıştır sadece telefon görmüyordur.
Ondan bahsediyorum evet. Ayarlar>genel altında IPhone'u aktar veya sıfırla olacak. Sıfırla deyip ağ ayarlarını sıfırla'yı seçin.
Hat takılıykenmi hat takılı değilkenmi.
Hat takılı iken.Hat takılıyken mi hat takılı değilken mi?
Arkadaşa sorduğum sorunun aynısını sana da soruyorum.
Hat takılı iken.
Deneyip haber verirsiniz.Aradım BTK'yı bugün başladığını iletti dediklerinizi yaparsam olur herhalde.
Deneyip haber verirsiniz.
Oldu mu acaba?Teşekkürler
Oldu mu acaba?
Oldu mu acaba?
Hocam, Servis Yok hatası mı yoksa başka bir şey mi?Evet oldu.
Yine SIM kartın kullanılamıyor hatası aldım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.